Facebook: Настройки за поверителност

Facebook: Настройки за поверителност
Facebook: Настройки за поверителност
Anonim
фейсбук поверителност
фейсбук поверителност

Facebook в момента е най-популярният сайт за социални мрежи. Всеки ден милиони хора публикуват записи в него, които повече или по-малко се отнасят до текущото им благосъстояние, активност или друг аспект от живота им. Струва си обаче да обмислим кои потребители на Facebook трябва да виждат нашите публикации и да имат достъп до данни за нас. В това ръководство ви показваме как правилно да защитите акаунта си от неоторизирани лица, за да запазите относителна поверителност.

1. Влезте във Facebook, след това от дясната страна щракнете върху иконата на зъбно колело и изберете „Настройки за поверителност“.

facebook privacy_1
facebook privacy_1

2. На първо място, ние задаваме за кого в крайна сметка ще бъдат видими нашите публикации. Съветваме ви да не оставяте „Обществено“в този раздел, защото тогава всеки ще има достъп до съдържанието, което публикуваме. В крайна сметка си струва да изберете приятелите си.

facebook privacy_2
facebook privacy_2

3. Можем също така да създадем специална схема, която ще направи публикациите достъпни само за избрани потребители или ще блокира достъпа до нашето съдържание на конкретно лице. За да направите това, изберете "Персонализирани настройки".

Популярна тема