Chrome: Бързо заглушаване на избрани раздели

Chrome: Бързо заглушаване на избрани раздели
Chrome: Бързо заглушаване на избрани раздели
Anonim
Google Chrome
Google Chrome

Когато използваме няколко карти, трябва да търсим повече от веднъж от коя страна да спрем възпроизвеждането на звуци. Освен това на някои любителски уебсайтове бутонът за спиране е на незабележимо място. Малкото разширение MuteTabза Chrome ви позволява напр. спрете възпроизвеждането на избраната карта, без да отидете на тази карта. Както и автоматично заглушаване на карти, които са на заден план.

В самото начало трябва да инсталираме MuteTab разширение, изберете бутона Добавяне към Chrome. В новия прозорец щракнете върху Добавяне. Готово, до адресната лента ще се появи икона на разширение. След като щракнете върху иконата MuteTab (до адресната лента), ще видим списък с карти, които могат да възпроизвеждат звук. Текущ раздел обозначава раздела, който преглеждаме в момента. За да спрем възпроизвеждането на избраната карта, трябва да щракнем върху бутона Стоп или Паузабутон, в зависимост от страницата ще видим първия или втора опция.

mutetab 1
mutetab 1

Можем лесно да започнем възпроизвеждане на избраната карта, ако сме го спрели преди това. За да направите това, щракнете върху иконата Възстановяване(оформена като високоговорител). Можем също да затворим картата, като щракнете върху Затвори.

mutetab 2
mutetab 2

Има още три полезни опции, налични в долната част на прозореца на разширението MuteTab. Те са:

Популярна тема