Проверете дали вашият компютър отговаря на изискванията на играта

Проверете дали вашият компютър отговаря на изискванията на играта
Проверете дали вашият компютър отговаря на изискванията на играта
Anonim
канурунит
канурунит

Всеки играч се е сблъсквал поне веднъж с проблема със счупена игра. Често в подобна ситуация основната причина са високите хардуерни изисквания на дадено заглавие. Как да проверя дали компютърът ми отговаря на минималните изисквания за играта преди инсталиране? В този урок обясняваме в няколко лесни стъпки как можете да разберете.

За целите на това ръководство ще използваме външен уебсайт, който има огромна база от хардуерни изисквания за различни игри. Първо отидете на адреса https:// www.systemrequirementslab.comВ лентата за търсене въведете името на играта, чиято съвместимост с нашата система искаме да проверим и след това натиснете бутона "Can You Run it".

canurunit1
canurunit1

Ще се появи таблица. Избираме „Начало на откриване“. Програмата ще изтегли информация за техническата спецификация на нашия компютър.

canurunit2
canurunit2

Приложението трябва да инсталира Java плъгин. Вероятно ще трябва да потвърдим инсталацията (зависи от версията на браузъра и индивидуалните настройки). Инсталационните стъпки, описани по-долу, могат да бъдат пропуснати, ако Java вече е инсталирана в нашия браузър.

canurunit3
canurunit3

Ще бъдем пренасочени към страницата, където можем да инсталираме приставката.

canurunit4
canurunit4

След като изтеглите инсталатора, щракнете върху exe файла, който се намира в местоположението за изтегляне. Преминаваме през прост процес на инсталиране.

canurunit5
canurunit5

Програмата автоматично ще изтегли останалите файлове и ще ги инсталира в нашия браузър.

canurunit6
canurunit6

След като инсталираме Java, се връщаме на уебсайта, споменат по-горе, и продължаваме процеса на проверка на компонентите на нашия компютър. Програмата ще ни попита дали да стартира Java приложението. Натиснете бутона "Изпълни".

canurunit7
canurunit7

След като провери всички данни, програмата ще ни отведе до уебсайт, където ще разберем дали компютърът ни отговаря на минималните изисквания на играта.

canurunit8
canurunit8

По-долу има и подробна техническа спецификация със сравнение с минималните изисквания на заглавието, което се търси. По този начин, преди да инсталираме/закупим играта, ще разберем дали нашето оборудване ще може да я стартира. Ще си спестим много неприятности и нерви

Популярна тема