Firefox: Gmail известие за нови съобщения

Firefox: Gmail известие за нови съобщения
Firefox: Gmail известие за нови съобщения
Anonim
Firefox
Firefox

Най-често простите решения правят работата по-лесна и по-бърза. Такъв е случаят с разширението Gmail Notifier за Firefox. Добавката ни уведомява за нови съобщения, които са се появили в нашия Gmail. Добавката ви позволява да проследявате множество акаунти в Gmail, както и например да архивирате нови съобщения, като използвате опциите на разширението. Заинтересованите могат също да персонализират външния вид на Gmail Notifier според собствените си нужди.

В самото начало отидете на страницата с добавки и щракнете върху Изтегляне. Ще бъдете помолени за разрешение за инсталиране на добавката, изберете Разрешаване. Изчакваме Firefox да изтегли разширението и ще се появи нов прозорец и щракнете върху Инсталиране. До адресната лента ще се появи икона на разширение, показваща броя на непрочетените съобщения. Ще бъдем информирани и за нови новини чрез известие на работния плот.

Gmail Notifier
Gmail Notifier

След като щракнете върху иконата на разширението Gmail Notifier, ще се появи панел за преглед на съобщението. Използвайте бутоните със стрелки наляво/надясно, за да се придвижвате между непрочетени съобщения. Имаме и няколко бутона (под съобщението): архивиране, изтриване, докладване за спам, опресняване и маркиране като прочетено. Щракването със средния бутон на мишката върху иконата на добавката ще опресни всички акаунти, т.е. ще провери за нови съобщения. От друга страна, щракването с десния бутон ви позволява да изберете акаунт в Gmail.

Gmail Notifier
Gmail Notifier

За да отговорите на съобщението, щракнете върху тема на съобщението, благодарение на което Gmail ще се появи в новия раздел със съобщението.

Нова поща на Gmail във Firefox
Нова поща на Gmail във Firefox

Ако искаме да напишем ново съобщение до подателя, трябва да щракнем върху името на подателя на съобщението.

Популярна тема