Използване на Kaspersky Rescue Disk

Съдържание:

Използване на Kaspersky Rescue Disk
Използване на Kaspersky Rescue Disk
Anonim
Спасителен диск на Kaspersky
Спасителен диск на Kaspersky

Компютрите, свързани с интернет, са постоянно изложени на вредители. Понякога стандартните антивирусни решения не успяват да премахнат зловреден софтуер от нашия компютър. На помощ идват решения като Kaspersky Rescue Disk, т.е. спасителни дискове, стартирани от CD / DVD или USB памет. Ето как да използвате този безплатен инструмент.

В самото начало изтеглете Kaspersky Rescue Disk, който е спасителният диск. След това запишете изтегления файл на CD / DVD, необходимата програма може да бъде намерена в секцията за запис. Можем също да създадем стартиращо USB флаш устройство, като следваме Как да създадем стартиращо флаш устройство?

Стартираме инструмента с помощта на CD или стартиращо предварително устройство. След като се появи съобщението Натиснете произволен клавиш, за да влезете в менюто, натиснете произволен бутон на клавиатурата.

1
1

Сега трябва да изберем езика, за съжаление няма полски език. Изберете английски и натиснете Въведете.

2
2

Ще видим лиценза за Kaspersky Rescue Disk, приемането на условията на лиценза става чрез натискане на клавиша 1.

3
3

Сега изберете Kaspersky Rescue Disk. Графичен режими натиснете enter. Трябва да изчакаме известно време, докато инструментът се зареди.

4
4

достъп до интернет

Kaspersky Rescue Disk се нуждае от достъп до мрежата, за да актуализира своята база данни с вируси. Имаме и възможност за разглеждане на уебсайтове с помощта на вградения браузър. Ако не сме свързани автоматично, струва си да погледнете настройките. В долния десен ъгъл щракнете икона на два компютъра и изберете Редактиране на връзки.

5
5

В нов прозорец можем да конфигурираме нашата интернет връзка.

Популярна тема