Hamachi: Конфигуриране на програмата

Hamachi: Конфигуриране на програмата
Hamachi: Конфигуриране на програмата
Anonim
хамачи
хамачи

Hamachi е много интересна програма за създаване на мрежа за споделяне на файлове. Въпреки това може да се използва и за създаване на сървъри за игри, за да играете любимите си игри с приятелите си при удобни условия. Много хора имат проблем с правилната конфигурация на приложението. Затова в това ръководство обясняваме няколко основни въпроса.

Ако все още нямаме програмата, можете да я изтеглите от нашия раздел за изтегляне. След инсталацията ще се появи прозорецът на Hamachi. За да започнете да използвате, включете бутона отляво.

хамачи 1
хамачи 1

Ще бъдем помолени за потребителско име. Въвеждаме избрания псевдоним и натискаме "Създаване".

хамачи 2
хамачи 2

Нашият профил ще бъде създаден. Индивидуалният мрежов адрес ще се покаже в горната част над потребителското име. Изисква се при присъединяване към сървъра в някои игри.

хамачи 3
хамачи 3

За да се присъедините към нечия мрежа, щракнете върху иконата "Присъединете се към съществуваща мрежа". Тази опция е достъпна по-късно от падащото меню "Мрежа".

хамачи 4
хамачи 4

След това въведете името на мрежата, към която искате да се свържете, и възможна парола. След като попълните пропуските, щракнете върху "Присъединяване".

хамачи 5
хамачи 5

Програмата ще ни свърже с мрежата и ще видим списък с потребители. Зелените точки до имената означават активност и качествена връзка с даден човек.

хамачи 6
хамачи 6

За да създадете своя собствена мрежа и да поканите приятели да се присъединят към тях, щракнете върху менюто "Мрежа" -> "Създаване на нова мрежа".

хамачи 7
хамачи 7

След това въведете името на мрежата и паролата. Завършваме операцията с бутона "Създаване".

хамачи 8
хамачи 8

Нашата мрежа ще бъде създадена и показана в списъка. За да могат другите потребители да се свързват с нашата мрежа, ние трябва да им предоставим потребителско име и парола.

хамачи 9
хамачи 9

За да разговаряте с участници в мрежата, щракнете с десния бутон върху името му и след това изберете "Прозорец за чат".

хамачи 10
хамачи 10

Също така е възможно да чатите с избрания потребител. В този случай щракнете с десния бутон върху името му и изберете "Чат".

хамачи 11
хамачи 11

Ако искате временно да прекъснете връзката с мрежата, но не искате да деактивирате напълно програмата, просто щракнете с десния бутон върху избрания елемент и натиснете опцията "Офлайн".

хамачи 12
хамачи 12

От друга страна, натискането на „Напускане на мрежата“ще ни откаже за постоянно достъп до нея.

хамачи 13
хамачи 13

Благодарение на Hamachi, ние сме в състояние да създадем имитация на локална LAN мрежа с потребители, разположени навсякъде по света. Това означава, че можем да прехвърляме файлове от диска помежду си и да възпроизвеждаме различни видове заглавия. Трябва обаче да се помни, че в игрите създадените сървъри трябва да се търсят в разделите LAN, а не в Интернет.

Популярна тема