Windows 7: Възстановяване на системата

Windows 7: Възстановяване на системата
Windows 7: Възстановяване на системата
Anonim
връщане
връщане

Инсталирането на софтуер от ненадежден източник или използването на грешни драйвери може да допринесе за системни сривове, нестабилност и неправилна работа. Имайте предвид обаче, че повечето промени могат да бъдат отменени чрез възстановяване на системата. Благодарение на това Windows ще се върне в състоянието, в което е бил преди срива. В този урок ви показваме стъпка по стъпка как да направите това.

Windows автоматично създава точка за възстановяване на системата, преди да инсталира софтуера, разбира се, ако не сме променили тази функция преди това. Разбира се, препоръчително е да го създавате сами от време на време, за да избегнете допълнителни проблеми в бъдеще. Как да създадете точка за възстановяване на системата е описано в от това ръководство

За да възстановите Windows до по-ранно състояние, първо отворете стартовото меню и след това отидете на "Контролен панел".

win7 възстановяване_1
win7 възстановяване_1

Изберете "Система и сигурност".

възстановяване на win7_2
възстановяване на win7_2

От "Център за действие" щракнете върху "Възстановяване на компютърната система до по-ранна точка във времето."

възстановяване на win7_3
възстановяване на win7_3

След това изберете "Отворете възстановяването на системата".

win7 recover_4
win7 recover_4

Ще се появи прозорец, в който можем да изберем препоръчителните настройки или да изберем една от предварително направените точки за възстановяване. Препоръчваме да използвате последната опция поради възможността за дефиниране на точната точка.

win7 recover_5
win7 recover_5

Изберете точката, която ви подхожда най-добре от списъка. Ако сме инсталирали драйвера и той се е оказал дефектен, струва си да използвате точката, предхождаща инсталационния процес.

win7 recover_6
win7 recover_6

В последния прозорец можем да видим резюме на действието, което трябва да се извърши. Ако всичко е правилно, щракнете върху бутона "Край". Windows ще се рестартира до предишното състояние.

Популярна тема