Какво да пресъздам RMVB формат?

Какво да пресъздам RMVB формат?
Какво да пресъздам RMVB формат?
Anonim
rmvb лого
rmvb лого

Видео файловете с разширение RMVB се характеризират с висока компресия. В резултат на това техният размер е сравнително малък. Разбира се, това се изразява в качеството на възпроизведеното изображение, но понякога трябва да направите компромис. За съжаление, не всеки играч може да се справи с този формат. В този урок ви показваме кои програми трябва да използвате, за да гледате безпроблемно RMVB филми.

Разбира се, тук има няколко опции, но ние изброяваме най-популярните. Програма, специално създадена за възпроизвеждане на този тип файлове - Real Player е отлично предложение. Той също така предлага редица други опции, включително прехвърляне на медийни файлове на смартфони и таблети. Сред самостоятелните програми, които поддържат разширението RMVB, заслужава да се спомене и Real Alternative.

Разширението се използва успешно и от цял набор от други популярни плейъри, като All Player, но те изискват допълнителни кодеци, за да работят правилно. Ако искаме любимият ни плейър да поддържа RMVB формат, изтеглете и инсталирайте пакета кодек. Тук се предлага цялостно решение, например от K-Lite Codec Pack.

Инсталирайки някое от горните приложения, ще се сбогуваме с проблемите при възпроизвеждане на RMVB файлове веднъж завинаги.

Популярна тема