Как да гледате Netflix в Полша?

Как да гледате Netflix в Полша?
Как да гледате Netflix в Полша?
Anonim
netflix-лого 11
netflix-лого 11

Netflix е една от най-популярните услуги, която предлага легален видео стрийминг срещу малка такса. За съжаление услугата не се предлага в Полша и засега не се очаква тази ситуация да се промени. След като влезем в началната страница на уебсайта, ни информират, че полските граждани нямат достъп до него. Има обаче начин да заобиколим това тежко послание, благодарение на което ще имаме възможност да гледаме любимите си сериали. В този урок ви показваме как да направите това.

Netflix начислява месечна такса от по-малко от $8 за неограничен достъп до ресурсите на сайта. Първият месец обаче използването на услугата е напълно безплатно, така че си струва да проверите сами дали високата популярност наистина е оправдана. За да извършим операцията, се нуждаем от браузъра Google Chrome или Mozilla Firefox. След това отидете на този уебсайт и натиснете бутона "Започнете да използвате".

netflixpl 1
netflixpl 1

Уебсайтът автоматично ще открие нашия уеб браузър и ще предложи да инсталирате подходящия плъгин. В нашия случай натиснете "Добавяне към Chrome".

netflixpl 2
netflixpl 2

Натиснете "Добави".

netflixpl 3
netflixpl 3

Разширението ще бъде правилно добавено към нашия браузър и ще можем да стартираме услугата Netflix. Отиваме на страницата на услугата. Виждаме, че вече е достъпен за нас. Изберете „Започнете своя безплатен месец“.

netflixpl 4
netflixpl 4

Попълнете данните и натиснете "Регистрация".

netflixpl 6
netflixpl 6

Уебсайтът ще ви помоли да въведете номера на картата си за плащане. Противно на външния вид, не се нуждаем от кредитна карта. Netflix също поддържа дебитни карти, както изпъкнали, така и плоски. Единственото изискване е да имате CVV номер. Трицифреният номер може да се намери на гърба на картата, до мястото за подпис

Забележка: Услугата е напълно безплатна за първия месец и няма да бъде таксувана. В края на безплатния период обаче трябва да се отпишете от абонамента, за да не бъдете таксувани.

netflixpl 5
netflixpl 5

След като въведем всички данни правилно, ще можем да започнем да използваме уебсайта.

Имаме един месец, за да тестваме услугата безплатно. След този период трябва да подадете оставка, ако не искате да бъдете таксувани с никакви разходи. За целта на началната страница кликнете върху „Вашият акаунт“в горния десен ъгъл на екрана.

netflixpl 7
netflixpl 7

След това щракнете върху „Отмяна на плана за поточно предаване“.

netflixpl 8
netflixpl 8

Потвърдете с червения бутон. Отсега нататък сме сигурни, че сметката ни няма да бъде дебитирана с никаква сума.

Популярна тема