Частен раздел във Firefox

Частен раздел във Firefox
Частен раздел във Firefox
Anonim
Частен раздел във Firefox
Частен раздел във Firefox

Браузърът Firefox предлага опция за частен прозорец, за да защити нашата поверителност. Когато използвате този режим, вашата хронология на сърфиране, бисквитки, кеш памет и други лични неща не остават на вашия компютър. Превключването между страниците, отворени в нормален режим и личен режим, не е много удобно, тъй като страниците се показват в два различни прозореца. Решението е добавка за Firefox, която ви позволява да отваряте частни раздели, така че всичко да се показва в един прозорец.

Трябва да се инсталира Частен раздел плъгин в самото началоПърво щракнете върху бутона Инсталиране и след това Разрешаване. Накрая щракнете върху бутона Инсталиране, който ще се появи в новия прозорец. Готово, не е необходимо да рестартираме браузъра за добавката Private Tab.

частен раздел ff_1
частен раздел ff_1

За да отворите нов частен раздел, щракнете върху бутон Firefox и изберете опцията Нов частен раздел. Можем също да използваме CTRL + alt="" "Изображение" + Pклавишна комбинация</strong" />.

частен раздел ff_2
частен раздел ff_2

Картите, отворени в личен режим, имат име, подчертано с пунктирана лилава линия. Благодарение на това можем да правим разлика между обикновени карти и карти, отворени в личен режим. Освен това, след като задържим курсора на мишката върху картата, ще видим информацията за частния раздел. Освен това, когато отидем в частния раздел, бутонът в горния ляв ъгъл ще се промени.

частен раздел ff_3
частен раздел ff_3

Частна карта може лесно да бъде "преобразувана" в нормална карта. За да направите това, щракнете върху картата с втория бутон на мишката и изберете Private Tab. Друга възможност е да натиснете CTRL + alt="" "Изображение" + V. По същия начин можем да превърнем нормална карта в частна карта. В случай на промяна, страницата ще се презареди, така че трябва да внимаваме да не загубим незапазени данни</strong" />.

частен раздел ff_4
частен раздел ff_4

Популярна тема