Chrome: Удобен списък с отворени раздели

Chrome: Удобен списък с отворени раздели
Chrome: Удобен списък с отворени раздели
Anonim
word2013
word2013

Наличието на голям брой отворени раздели в браузъра затруднява намирането на желаната страница. Това е особено проблематично, когато работите на устройство с малък екран, като например нетбук. За Chrome имаме разширението Tabman Tabs Manager, което може да реши този проблем. Добавката показва ясен списък с всички отворени раздели.

В самото начало добавяме към Chrome разширението Tabman Tabs Manager. След като влезете в уебсайта, щракнете върху Добавяне към Chrome.

Tabman Tabs Manager
Tabman Tabs Manager

В новия прозорец щракнете върху бутона Добавяне. До адресната лента ще видим нова икона.

Разширение за Chrome
Разширение за Chrome

Кликнете върху иконата Tabman Tabs Manager до адресната лента. Ще видим списък с отворени раздели, като щракнете върху избрания, можем да отидем на конкретна страница. Важно е, че можете също да се придвижвате между отделни карти, като използвате колелцето на мишката или клавишите със стрелки (бутон нагоре или надолу). В горната част на списъка ще намерите и търсачка, благодарение на която намирането на конкретна карта ще бъде още по-лесно. Прозорецът Tabman Tabs Manager със списък от раздели може също да се отваря или затваря с помощта на"Изображение" + A клавишни комбинации. alt="

tabman chrome_3
tabman chrome_3

Можем също да затворим карти, които не ни трябват. За да направите това, преместете курсора върху избрания раздел и щракнете върху знака x, който ще се появи вдясно. Като алтернатива можем да щракнем със средния бутон на мишката върху избрания раздел, това също ще го затвори.

Превъртане на колелото за раздели в Chrome
Превъртане на колелото за раздели в Chrome

Tabman Tabs Manager също ви позволява да подреждате раздели в реда, който изберете. Просто щракнете и задръжте левия бутон на мишката и след това плъзнете картата до избраното от нас място.

tabman chrome_5
tabman chrome_5

Списъкът с отворени раздели може също да бъде показан в нов прозорец, а не под формата на прозорец, покриващ уебсайта. Кликнете върху иконата Tabman Tabs Manager, след което изберете бутона със стрелка надясно. Като алтернатива можем да използваме клавишната комбинация CTRL + SHIFT + A.

Chrome tabman
Chrome tabman

Популярна тема