SafeIP: скрийте своя IP адрес от другите

Съдържание:

SafeIP: скрийте своя IP адрес от другите
SafeIP: скрийте своя IP адрес от другите
Anonim
word2013
word2013

SafeIP е безплатна програма за скриване на вашия IP адрес и защита на самоличността ви в интернет. Инструментът ви позволява да избирате местоположения на IP адреси с две щраквания и може също така да блокира реклами или зловреден софтуер. Ето как да използвате това безплатно приложение.

В самото начало изтеглете SafeIP и го инсталирайте на нашия компютър. Веднъж инсталирани, ще видим въпроса дали искаме да деактивираме всички програми, които използват интернет. Щракнете върху Да.

safeip 1
safeip 1

След стартиране ще променим езика на полски. Отидете до раздела Език.

SafeIP конфигурация
SafeIP конфигурация

Ще се появи списък с налични езици, изберете разбира се полски.

safeip 3
safeip 3

Скриването на вашия собствен IP адрес е много лесно. Търсим в списъка Изберете IP местоположение, съответстващо на местоположението на нашия IP адрес. След това щракнете двукратно върху избрания елемент.

safeip 77
safeip 77

В горната част на прозореца можем да видим какъв IP адрес използваме в момента. Адресът може също да бъде проверен, например на уебсайта на ip.freesafeip.com. До данните за нашия IP адрес има бутон Disconnect, благодарение на който ще спрем да използваме прокси сървъра. Имаме и опцията Промяна на IP, което означава избор на различен IP адрес от същото местоположение.

безопасно 4
безопасно 4

Допълнителни опции

SafeIP предоставя допълнителни функции, които можем лесно да активираме. Нека отидем в раздела Настройки, тук можем, наред с другото, да активираме защита срещу зловреден софтуер (Блокиране на зловреден софтуер). Освен блокиране на реклами, активирайте проследяване на бисквитки или защита на референтния хедър. Може също така да настрои автоматично да променя IP адреса на всеки определен период от време. Проверете полето Промяна на IP автоматично. След това въведете броя минути, след които ще се извърши промяната в полето по-долу.

безопасно 5
безопасно 5

Последната опция е възможността за оптимизиране на връзката по отношение на това как се използва SafeIP. На ваше разположение в безплатната версия получаваме:

  • Анонимно уеб сърфиране - препоръчва се за интернет сърфиране, онлайн игри
  • Бързо поточно съдържание - Препоръчва се за гледане на филми или слушане на радио онлайн
  • Масово изпращане - препоръчва се за изпращане на масови имейли.
safeip 6
safeip 6

Популярна тема