5 от най-добрите безплатни сайтове за съхранение на снимки

5 от най-добрите безплатни сайтове за съхранение на снимки
5 от най-добрите безплатни сайтове за съхранение на снимки
Anonim
хостинг на снимки
хостинг на снимки

В ерата на безкрайната дигитализация на всичко, което ни заобикаля, е изключително важно правилно да защитим цифровите данни срещу възможно унищожаване. В случая със снимките въпросът е прост, защото в мрежата има много безплатни сайтове, които ви позволяват да съхранявате снимки и да ги споделяте с приятели. Решихме да разгледаме по-подробно най-популярните хостинг услуги и да изберем топ 5 според нас, които си струва да се интересуват.

Още в началото обаче си струва да отбележим, че не вземаме предвид социалните мрежи (Facebook, Google+), които също предлагат такава опция. Защо? Защото снимките, публикувани в социалните мрежи, практически винаги са достъпни за нашите приятели, а също и за напълно непознати, ако не поставим подходящи правила за показването им. Нашата цел е да представим уебсайтове, които се фокусират единствено върху хостинг на фотография.

Всеки от нас рано или късно попада в ситуация, в която искаме да покажем снимка на приятел, но не е задължително да се хвалим с нея пред целия свят. Тогава също си струва да използвате хостинг услуги, които позволяват тази функция.

При съставянето на списъка по-долу взехме предвид, на първо място, възможностите на даден уебсайт, лекотата на публикуване на снимки и ограниченията за безплатни потребители. Опитахме се да изберем уебсайтове, които биха били подходящи за потребители с различни изисквания - както тези, които търсят широки възможности за социални мрежи, така и тези, които ценят поверителността.

Популярна тема