Google Chrome: Коригиране на блокиран браузър

Google Chrome: Коригиране на блокиран браузър
Google Chrome: Коригиране на блокиран браузър
Anonim
замръзвам
замръзвам

Потребителите на Google Chrome често се оплакват, че браузърът им може да блокира за няколко (десетки) секунди без причина. През това време приложението напълно не отговаря на нашите команди и след това се връща към пълна ефективност. Това обикновено се случва с едни и същи уебсайтове. Не е напълно известно какво е причинило това състояние на нещата, но има решение, което трябва да реши проблема.

Според някои потребители проблемът е свързан с автоматичното откриване на прокси сървъри. За да се отървете от неприятните задръствания, изключете тази функция. За да направите това, включваме браузъра Google Chrome и след това отиваме в настройките, като щракнете с левия бутон върху иконата на лентите в горния десен ъгъл на екрана. След това изберете "Настройки".

замразяване1
замразяване1

Отидете в долната част на страницата и щракнете върху „Показване на разширените настройки“.

замразяване2
замразяване2

Намерете раздела, посветен на мрежата, и изберете опцията "Промяна на настройките на прокси сървъра".

замразяване3
замразяване3

След това отидете на опцията "LAN настройки".

замразяване4
замразяване4

Премахнете отметката от функцията "Автоматично откриване на настройки" и потвърдете промените, като щракнете върху бутона OK.

замразяване5
замразяване5

Отсега нататък браузърът няма да открива автоматично настройките, което може да доведе до задръстване на уеб страниците. Не е необходимо да рестартирате програмата, за да влезе в сила тази опция.

Популярна тема