Daemon Tools: Емулация на виртуално устройство

Daemon Tools: Емулация на виртуално устройство
Daemon Tools: Емулация на виртуално устройство
Anonim
демон
демон

Емулацията на виртуален диск става все по-популярна. Производителите на софтуер, разпространяван по електронен път, често ни предоставят образ на диск, който трябва да бъде емулиран от програмата. В това ръководство ви показваме как да го направите с помощта на най-популярното приложение, посветено на това - Daemon Tools Lite.

Първо изтеглете и инсталирайте Daemon Tools Lite. Процесът на инсталиране е лесен и забавен. Програмата може да бъде изтеглена от нашите ресурси. Включваме приложението. Ще видим главното меню.

демон1
демон1

За да монтирате изображението на диска, което ви интересува, щракнете върху иконата от лявата страна.

демон2
демон2

След това намираме пътя на.iso файла, който искаме да емулираме. Изберете изображението, което ви интересува и потвърдете с бутона "Отвори".

демон3
демон3

Артикулът ще бъде добавен към нашия списък. Сега просто натиснете върху избраното изображение и щракнете върху "Mount".

демон4
демон4

Изображението ще бъде монтирано и ще се появи прозорец за автоматично стартиране. Отсега нататък файлът се емулира, заседнал във виртуално устройство. Можем да го използваме по същия начин, както с обикновените медии.

демон5
демон5

Daemon Tools Lite също има функцията за добавяне на повече виртуални устройства. За да направите това, просто изберете опцията „Добавяне на виртуално DT устройство“. Възможно е също така да се създаде SCSI устройство, но то е предназначено за напреднали потребители. В повечето случаи DT е добре.

демон6
демон6

След известно време към системата ще бъде добавено ново виртуално устройство, което се вижда от иконата.

демон7
демон7

Програмата Daemon Tools Lite предлага възможност за създаване на до четири виртуални диска, които можем свободно да емулираме според горната схема.

Популярна тема