Безплатен интернет Aero2 - как да поръчам услугата?

Съдържание:

Безплатен интернет Aero2 - как да поръчам услугата?
Безплатен интернет Aero2 - как да поръчам услугата?
Anonim
аеро
аеро

Aero2 е услуга, която предлага неограничен достъп до интернет в цяла Полша. Ползването на интернет е напълно безплатно – необходимо е само да имате съответния модем и предварително да попълните съответните документи. В това ръководство обясняваме какво трябва да направите, за да станете собственик на безплатния интернет Aero2.

В самото начало си струва да обясним, че услугата няма скрити куки и не изисква последващи плащания (с изключение на еднократен депозит за SIM карта в размер на 20 PLN, който се връща, когато отказвате се от услугата и връщате картата). Защо някой ни предоставя напълно безплатен интернет в цяла Полша? Aero2 спечели търга за честотната лента 2500-2600 MHz, използвана за LTE. Договорът, сключен със Службата по телекомуникации, предвижда, че компанията трябва да осигури безплатен интернет в цяла Полша до края на 2016 г.

Скоростта на безплатния интернет не е непосилна, но е достатъчна, за да сърфирате в мрежата и да проверявате електронната си поща. Aero2 предлага скорост от 512 kb/s, което трябва да е достатъчно за основни дейности. Единственото неудобство е, че връзката прекъсва на всеки 60 минути. След това време трябва да се свържете отново с мрежата или да зададете автоматично повторно свързване и да не се притеснявате за това. Можете да използвате интернет на обикновен компютър, като свържете външен модем, както и на смартфон или таблет, който поддържа SIM карти. Списък с официално проверени устройства можете да намерите тук.

Как да получа SIM картата Aero 2?

За да станете притежател на SIM карта, необходима за безплатен достъп до интернет, попълнете формуляра на уебсайта на услугата

аеро1
аеро1

След попълване на необходимата информация, ще бъдем информирани, че на нашия имейл адрес е изпратено потвърждение

аеро2
аеро2

Отиваме на нашия имейл и щракваме върху връзката за потвърждение. Ако не потвърдим поръчката в рамките на 24 часа от датата на правене на поръчката, тя ще бъде анулирана.

аеро3
аеро3

Ще получим потвърждение за изпращане на документите в нашата пощенска кутия.

аеро4
аеро4

Документ в.pdf файловете трябва да бъдат отпечатани, попълнени с четливи букви и изпратени на следния адрес: Aero2 Sp. зоологическа градина. 00-660 Варшава ул. Lwowska 19 с анотация „Безплатен достъп до интернет". Формулярът трябва да бъде придружен от копие на документа, потвърждаващ самоличността (обикновено лична карта), както и потвърждение за депозита за SIM картата и таксата за доставка (PLN 7). Забележка: Моля, имайте предвид, че ние извършваме плащането за пратката по сметка, различна от депозита. Не можете да включите и двете суми в един превод.

Ще бъдем информирани за изпращане на SIM картата по имейл. Все пак трябва да се има предвид, че изпълнението на поръчката може да отнеме известно време поради високата популярност на услугата. След като получим колета, можем да започнем да използваме напълно безплатния интернет. По-долу представяме преглед на обхвата на работа на услугата:

Популярна тема