Firefox OS в браузъра

Firefox OS в браузъра
Firefox OS в браузъра
Anonim
firefox-os-1
firefox-os-1

Firefox OS е сравнително млада операционна система, предназначена за мобилни устройства. Напоследък се шуми за това, главно заради MWC 2013, където системата беше официално представена. Първите телефони, работещи с Firefox OS, скоро ще се появят в Полша. Все пак си струва да се запознаете с точните функции на системата преди покупка. В този урок ви показваме как да стартирате и тествате този софтуер от вашия браузър.

Firefox OS се предлага в браузъра като тестова среда за разработчици, но нищо не ви пречи да използвате този факт, за да се запознаете с възможностите, които предлага. Инсталирането на системата е възможно само на уеб браузър Mozilla Firefox. Можете да го изтеглите от нашите ресурси. Включваме Firefox и отиваме на този адрес. Изберете опцията "Добавяне към Firefox".

os1
os1

Добавката ще бъде изтеглена на вашия твърд диск. Това може да отнеме известно време поради размера му.

os2
os2

Програмата ще ни попита дали източникът е надежден. Кликнете върху "Инсталиране".

os3
os3

Инсталацията може да отнеме известно време. Трябва да сте търпеливи. След като инсталацията приключи, програмата е готова за употреба. За да го стартирате, отидете в менюто на Firefox, след това изберете раздела „За разработчици на уебсайтове“и намерете „Firefox OS Simulator“от падащия списък.

os4
os4

Ще отворим отделен раздел със свойствата на операционната система. За да включите Firefox OS, щракнете върху бутона от лявата страна на екрана.

os5
os5

Емулаторът на Firefox OS ще се отвори в нов прозорец. Отсега нататък можем да тестваме най-важните му възможности.

Популярна тема