Инсталирайте Windows 8.1 от ISO изображение

Инсталирайте Windows 8.1 от ISO изображение
Инсталирайте Windows 8.1 от ISO изображение
Anonim
бета риба
бета риба

Пробната версия на Windows 8.1 вече е пусната и всеки, който се интересува, може да я инсталира на своя компютър безплатно. За съжаление, поради липсата на версия на полски език, актуализирането от Windows 8 през Windows Store не е възможно и трябва да се изтегли отделно ISO изображение. В този урок ви показваме стъпка по стъпка как да инсталирате Windows 8.1на нашия компютър.

1. Изтегляме подходящото системно изображение от от нашия раздел за изтегляне. За съжаление полската версия в момента не е налична.

2. Ние създаваме стартиращо флаш устройство от ISO изображение - вижте урока как да го направите.

3. Рестартирайте компютъра, като го стартирате от USB устройството. Ако действието е неуспешно, задайте реда на зареждане в BIOS по подходящ начин.

4. Алтернативно, инсталацията може да се стартира на текущата версия на Windows, като за целта изтегления CD образ трябва да се монтира във виртуално устройство. Как да направите това е обяснено в отделно ръководство. След това стартирайте файла setup.exe на компактдиска. Забележка: по-долу представяме инсталирането на системата от USB устройство, но повечето от стъпките са идентични.

5. След зареждане на компютъра от USB устройството ще се появи екранът за избор на език. Оставяме английския, но променяме клавиатурната подредба на "Полски програмисти".

Windows81 1
Windows81 1

6. В следващия прозорец изберете „Инсталирай сега".

Популярна тема