Постоянно Jailbreak iOS 6.x с помощта на evasi0n

Постоянно Jailbreak iOS 6.x с помощта на evasi0n
Постоянно Jailbreak iOS 6.x с помощта на evasi0n
Anonim
evasi0n Jailbreak
evasi0n Jailbreak

evasi0n е приятелски инструмент за джейлбрейк на мобилни устройства с iOS 6.0 - 6.1.2. Този метод е съвместим с iPhone, iPod touch, iPad и iPad mini и др. В този урок ще ви покажем как да изтеглите evasi0n и да извършите процеса на отключване на примера на iPhone. Да вървим!

Разработчиците се погрижиха за поддръжката на най-важните операционни системи - инструментът evasi0n е наличен за Mac, Windows и Linux. След като стартирате приложението на една от споменатите системи, можете да направите джейлбрейк на софтуера на iOS от версия 6.0. Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху един бутон.

Преди да започнете джейлбрейка обаче, не забравяйте да актуализирате системата до най-новата версия и да направите резервно копие на устройството. Освен това деактивирайте iTunes, деактивирайте временно „Кода за заключване“и свържете устройството към компютъра с USB кабел.

 1. Изтеглете Evasi0n за Windows,Linux или OS X.

 2. Разопаковайте изтегления архив. Ако нямате програма за компресиране на файлове, намерете правилните инструменти тук.

 3. Свържете вашето устройство към вашия компютър с USB кабел. Не забравяйте да изключите iTunes и кода за заключване.

 4. Стартирайте evasi0n.exeза предпочитане с помощта на опцията "Изпълни като администратор" (ще я намерите в контекстното меню, след като щракнете върху файла).
 5. укриване
  укриване
 6. След стартиране на evasi0n ще видите малък прозорец. Ако сте изпълнили всички изисквания и вашето устройство и операционна система са съвместими, можете да използвате бутона Jailbreak.
 7. укриване
  укриване
 8. Устройството ще бъде нулирано по време на джейлбрейк. Не забравяйте, че не трябва да изключвате устройството от компютъра. В края на процеса програмата ще ви помоли да щракнете върхуиконата Jailbreak, която ще се появи в списъка с приложения на вашето устройство.
 9. укриване 3
  укриване 3
 10. Щракнете върху иконата Jailbreak, изчакайте малко и е готово. Когато програмата обяви, че процесът е приключил, устройството ще се нулира отново. Изчакайте, докато стане готово за употреба.
 11. Cydia
  Cydia
 12. Ако всичко е наред, иконата Cydia ще се появи на екрана. Насладете се на вашето отключено устройство:)

Популярна тема