Премахване на ненужни файлове с "Трябва ли да го премахна?"

Премахване на ненужни файлове с "Трябва ли да го премахна?"
Премахване на ненужни файлове с "Трябва ли да го премахна?"
Anonim
Проверете дали трябва да изтриете файла
Проверете дали трябва да изтриете файла

Някои програми могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Приложението Трябва ли да го премахна?анализира софтуера, инсталиран на нашата система. Благодарение на това получаваме доклад за неща, които са ненужни или потенциално опасни. Информация от Should I Remove It? те идват от други потребители, за съжаление подробни данни се предоставят само на английски език. В това ръководство ще ви покажем как ефективно да използвате този безплатен инструмент.

В самото начало изтегляме Трябва ли да го премахна?и го инсталираме на нашия компютър. Приложенията са малки, поради което процесът на инсталиране отнема много кратко време. След стартиране ще видим прозорец, който информира за зареждането на данни. Трябва да изчакаме няколко минути, докато програмата намери програмите, инсталирани в нашата система.

1
1

След сканиране ще видим списък с инсталирани програми. Има оценка за програмата до името на програмата (в колоната Рейтинги). Въпреки това, в колоната Removal%ще намерим информация за процента на потребителите и експертите, които са премахнали тази програма. По-долу е извадка от такъв списък, в този случай приложенията са много добре оценени и рядко се премахват.

2
2

За да получите подробности за дадена програма, просто щракнете върху даден елемент в списъка. В зависимост от приложението ще получим информация за: автор, версия, дата на инсталиране и размер. Преди да решите да деинсталирате, използвайте бутона Какво е това?, благодарение на който ще научим подробностите (на уебсайта).

3
3

На уебсайта ще намерите обща информация за програмата (описание, място за инсталиране и т.н.)

4
4

Както и информация за популярността на приложението, най-използваните среди, потребителски държави и на кои компютри е инсталирана програмата (марки и модели).

5
5

Популярна тема