Как да ускоря Android?

Съдържание:

Как да ускоря Android?
Как да ускоря Android?
Anonim
лого на android
лого на android

Разбира се, след няколко месеца употреба всеки потребител на Android се сблъсква със ситуация, в която устройството му не работи твърде бързо и се появява някакъв вид забавяне или дори изрязване. Това се дължи главно на бъркотия в системата, която ще се опитаме да изчистим. Следващите съвети ще ви покажат как лесно да ускорите устройството си с Android и да го върнете в основно състояние.

1. Премахване на неизползвани приложения

Нашето устройство има ограничено количество свободно пространство. Колкото по-малко е, толкова по-бавно ще работи системата. Затова си струва да се погрижите за подходящата организация. Първата стъпка е да премахнем приложенията, които са натрупани за дълго време на използване на оборудването и които не използваме изобщо или от време на време. Ако пространството е ограничено, може също да прехвърлим запазени данни, файлове и снимки към уеб услуга с помощта на приложения като Google Drive или Dropbox.

За да премахнете неизползваните приложения, отидете на "Настройки", след това изберете "Приложения", изберете желания елемент и натиснете "Деинсталиране".

android ускорение 1
android ускорение 1

Като алтернатива, на устройства, които поддържат micro SD карти, можем да преместим избраното приложение във външно пространство, за да освободим място. В този случай изберете „Настройки“-> „Приложения“, след това изберете желания елемент и щракнете върху „Преместване на SD карта“.

Популярна тема