Chrome: Полезно разширение за Evernote

Chrome: Полезно разширение за Evernote
Chrome: Полезно разширение за Evernote
Anonim
Evernote уеб клипер
Evernote уеб клипер

Evernote е популярен инструмент за събиране на всякакви бележки. Услугата може да се използва чрез специални приложения за различни платформи, както и чрез Evernote Web Clipperразширение за браузъри. Гореспоменатата добавка за Chrome беше актуализирана на 12 септември, така че си струва да представим нейните функции. Улеснява повторното използване на Evernote.

Първо добавете разширението Evernote Web Clipper към Chrome. Ръководство ще се покаже при инсталацията, така че не забравяйте да го прочетете. След това щракнете върху иконата за разширениедо адресната лента. Предоставяме подробности за нашия акаунт в Evernote.

1
1

Отворете страница и щракнете отново върху бутона за разширение, ще се отвори странична лента. Първата опция е Статия, която ни позволява да запазим само частта от страницата, която съдържа статията, в нашия акаунт в EverNote. Използвайте бутоните + или- , ако разширението е избрало твърде малко или твърде много съдържание.

2
2

Втората опция е Опростена статия, благодарение на която ще запазим само текста. Избирането на тази опция ще премахне графики и други елементи от страницата.

3
3

Друга функция е Цяла страница, което не е нищо друго освен просто запазване на цялата страница, която разглеждате в момента.

4
4

Популярна тема