Australis - вижте как ще изглежда новият Firefox

Australis - вижте как ще изглежда новият Firefox
Australis - вижте как ще изглежда новият Firefox
Anonim
Firefox Australis
Firefox Australis

Говорим за новия интерфейс на Firefox от дълго време. Според официални съобщения за пресата, стабилна версия с интерфейса на Australis ще се появи в изданието под номер 28 (март 2014 г.). Наистина не знам дали това е крайната дата, но знаем, че на преработен Firefox вече може да бъде тестванВижте новия облик.

Браузър с интерфейс Australis се появи в канала за публикуване Nightly. Преди да продължите с тестването, си струва да запомните, че има много ранни тестови версии. В резултат на това може да се очаква, че програмата може да работи нестабилно на моменти или да срещне грешки на някои места. Използвайте тези версии за тестване, а не за ежедневната си работа.

В самото начало отидете на страницата Firefox Nightly Buildsи изберете файла за изтегляне. В нашия случай това е елемент, маркиран като Windows (стандартен).

1
1

Стартирайте изтегления файл, щракнете двукратно върху бутона Напред. Сега си струва да премахнете отметката от Използвайте Nightly като мой уеб браузър по подразбиране, благодарение на което версията Nightly няма да стане наш браузър по подразбиране. Накрая щракнете върху Инсталиране.

2
2

При първото стартиране ще бъдем попитани отново дали искаме тестовата версия да бъде нашият браузър по подразбиране. Демаркираме Винаги извършвайте тази проверка, когато стартирате Nightly и щракнете върху Не.

3
3

Първите промени се виждат в списъка с отворени раздели. Цветовете и формата на картите са променени, ние също можем да видим веднага коя карта е активна в момента.

4
4

Популярна тема