Firefox: търсене във всички раздели

Firefox: търсене във всички раздели
Firefox: търсене във всички раздели
Anonim
Image
Image

Използвайки функциите по подразбиране на Firefox, можем да търсим съдържание само в текущо отворения раздел. Малко разширение, наречено FindBar Tweak, ви позволява да търсите във всички раздели. Добавката се интегрира с търсещата машина по подразбиране във Firefox.

В самото начало трябва да инсталираме разширението FindBar Tweak, за да направите това, кликнете върху Инсталиране.

1
1

След това потвърдете инсталацията с бутона Инсталиране.

2
2

Вече можем да използваме разширението, тъй като не е необходимо рестартиране. Отворете лентата за търсене, за да направите това, натиснете клавишите CTRL+ F. Ще се появи лентата за търсене по подразбиране, от лявата страна щракнете върху Намиране в раздели.

3
3

Въведете това, което търсите в полето Find и след това натиснете Въведете. От лявата страна ще намерите списък с карти, които съдържат търсената фраза и броя на срещанията. Избираме карта и обръщаме внимание на дясната част на масата. Там ще намерим всички събития на дадена карта. Намерените думи са маркирани в лилаво, трябва само да кликнете върху тях, за да бъдат прехвърлени в дадената карта, освен това страницата ще бъде позиционирана там, където се среща търсената фраза.

4
4

Имаме и опция за филтриране на резултатите, за да направите това, щракнете върху малката икона между лявата и дясната част.

6
6

Сега можем да изберем да търсим във всички раздели, само в фиксираните и всички освен фиксираните.

7
7

Популярна тема