Firefox: удобно превключване между раздели

Firefox: удобно превключване между раздели
Firefox: удобно превключване между раздели
Anonim
Образ
Образ

Клавишните комбинации несъмнено ускоряват работата ви и улесняват извършването на дейности в операционната система или дадена програма. Един от тях е Ctrl + Tab, който ви позволява да превключвате между разделите на браузъра (подобно на превключването на прозорци с Alt + Tab). Малкото разширение Supertabви позволява да сменяте раздели във Firefox по по-удобен начин, тъй като изброява всички отворени в момента сайтове.

Отидете на страницата за разширение в addons.mozilla.org и щракнете върху Инсталиране, след това Разрешаване.

1
1

В новия прозорец потвърдете инсталацията, като изберете Инсталиране.бутон

2
2

Готово, разширението е инсталирано, не е необходимо рестартиране на браузъра. Можем да тестваме разширението. За да направите това, задръжте натиснат клавиша Ctrl и след това натиснете Tab, за да превключвате между разделите. Картата, към която ще превключим след отпускане на бутоните, е маркирана с тъмносин фон.

3
3

Можем да променим настройките на разширението Supertab, за това използваме прекия път Ctrl + Shift + A, който отваря прозореца с добавки. Кликнете върху Опциидо нашето разширение.

32
32

Можем да променим прекия път, който причинява превключване на раздели (опция за комбинация от клавиши за задействане), но това е налично само на Mac системи. Втората опция е Max Tab Count, което е колко дълъг трябва да бъде списъкът с карти, когато използвате клавишната комбинация Ctrl + Tab.

4
4

Ако не виждате разлика след промяната, трябва да деактивирате и активирате отново Supertab.

Популярна тема