Как да купувам от Amazon?

Съдържание:

Как да купувам от Amazon?
Как да купувам от Amazon?
Anonim
amazon-лого
amazon-лого

Онлайн магазинът на Amazon има клонове по целия свят, но в момента не е наличен в Полша и не изглежда да се промени скоро. Това обаче не означава, че полският потребител не може да пазарува, например в британската версия на магазина. Още повече, че често можете да намерите атрактивни промоции там. В това ръководство обясняваме как да пазарувате онлайн в най-популярния магазин за поръчки по пощата в света.

Вие печелите много повече зад нашата западна граница, отколкото в Полша. Следователно логиката подсказва, че цените в местните магазини също са по-високи. Нищо не може да бъде по-грешно. Електронно оборудване, игри, музика, книги и много други продукти могат да бъдат закупени там на ниски цени, които дори когато са превърнати в полска валута, все още са изключително привлекателни за обикновения Ковалски. Така че защо да не се възползвате от този факт? Поставянето на поръчки в Amazon не е сложен въпрос, противно на външния вид, а за покупки над 25 паунда (в британския Amazon) доставката до Полша е безплатна!

Създаване на акаунт

1. За да можете да поръчвате артикули от британския (или друг) Amazon, първо трябва да създадете свой собствен потребителски акаунт. След като отидете на уебсайта на магазина, щракнете върху „Вашият акаунт“и след това изберете „Започнете оттук“.

амазонка 1
амазонка 1

2. След това предоставяме нашите данни - име и фамилия, имейл адрес, парола и по желание телефонен номер. След като попълните цялата информация, натиснете „Създаване на акаунт“. Акаунтът е създаден и ние автоматично ще влезем в уебсайта.

амазонка 2
амазонка 2

Поръчване на артикули

1. Поръчването на артикули е изключително лесно. След като намерите артикула, който ви интересува, натиснете "Добави в кошницата", за да добавите артикула в кошницата.

амазонка 3
амазонка 3

2. След като добавите всички артикули, които ни интересуват, натиснете „Напред към плащане“, за да завършите покупката. Артикулите в нашата кошница могат да бъдат редактирани, след като щракнете върху „Редактиране на вашата кошница“.

амазонка 4
амазонка 4

3. След това попълваме нашия адрес, необходим за изпращане - име и фамилия, улица, жилищен номер, град, пощенски код, държава и телефон. Отиваме по-нататък, като щракнете върху „Продължи“. Забележка: ние не предоставяме полски знаци!

Популярна тема