Как да възстановя откраднат акаунт в Steam?

Съдържание:

Как да възстановя откраднат акаунт в Steam?
Как да възстановя откраднат акаунт в Steam?
Anonim
лого на steam
лого на steam

Дигиталната дистрибуция трайно си проправя път в съзнанието на интернет потребителите и все повече хора решават да купуват стоки в дигитална форма. Безспорен лидер в игралната индустрия е Steam, където можем да намерим стотици хиляди интересни артикули, често на изключително атрактивни цени. Но какво ще стане, ако акаунтът ни бъде откраднат и загубим завинаги достъп до нашата библиотека с игри? В това ръководство обясняваме как да възстановите откраднат Steam акаунт.

Как мина влизането с взлом?

Когато обсъждаме възстановяване на акаунт Steamси струва да обмислим как киберпрестъпникът хакна нашия профил и промени паролата. От време на време в мрежата се появява информация за хакване на сървъри на различни услуги, което теоретично няма връзка със Steam. Така че защо пишем за това? Потребителите често използват една и съща парола и влизат на много места. Достатъчно е един от тях - съвсем не по наша вина - да попадне в ръцете на хакер и той ще получи достъп например до нашия имейл акаунт, откъдето лесно може да нулира паролата към платформата Steam.

Затова си струва да запомните да използвате уникални пароли за отделни услуги, за да минимизирате риска от хакване.

Как да възстановим откраднат акаунт?

Добре, но акаунтът ми вече е откраднат. И така, какво да правя? Първо, ние не се паникьосваме. Ако профилът действително ни е принадлежал, винаги е възможно да го възстановим, което ще бъде подпомогнато от поддръжката на Steam.

За тази цел създаваме акаунт на този уебсайт (ако, разбира се, все още нямаме). Той е независим от основния Steam профил.

Създаваме нов въпрос за техническа поддръжка, като щракнете върху връзката по-долу. Задаваме името на продукта като "STEAM".

възстановяване на steam акаунт 1
възстановяване на steam акаунт 1

Изберете „Въпроси, свързани с акаунта“като категория.

възстановяване на steam акаунт 2
възстановяване на steam акаунт 2

В подробното описание посочваме "Откраднат или присвоен акаунт".

възстановяване на steam акаунт 3
възстановяване на steam акаунт 3

Като име на темата въведете, например, „Откраднат акаунт".

Популярна тема