Mi Band 4 - променете езика на лентата от китайски на английски

Съдържание:

Mi Band 4 - променете езика на лентата от китайски на английски
Mi Band 4 - променете езика на лентата от китайски на английски
Anonim
mi band 4 език 1
mi band 4 език 1

Три начина.

Съвсем наскоро четвъртото издание на Mi Band от Xiaomi излезе на пазара първите впечатления от използването на този продукт се появиха на нашия уебсайт в края на Юни - насърчаваме ви да прочетете. Ако се интересувате от тази тема, вероятно знаете, че лентите се предлагат в две версии, т.е.китайски и глобални

Първият е доста тъмен, защото потребителите не знаят дали се различава от международния си аналог и дали изобщо е възможно да се сменят "храстите" на английски Случи се така, че Mi Band 4 във версията CNпопадна в ръцете ми и в тази публикация бих искал да ви разкажа малко за процедурата за промяна на езика.

mi band език 4
mi band език 4

Английски е! l

Промяна на езика на интерфейса в Mi Band 4

След като разопаковах кутията и извадих каишката, изтеглих приложението Mi Fitза Android с мисълта, че ще мога да променя езика на английски от приложението ниво. За съжаление няма такава възможност, затова реших да опитам да го направя по различен начин.

Метод 1. Промяна на езика на устройството

Отидете в секцията с настройки на телефона и променете целия език на Android на английски. При следващото синхронизиране фърмуерът на лентата автоматично ще изчезне.

mi band 4 език 2
mi band 4 език 2

Промяна на езиковите настройки в Huawei Mate 20 Lite l

Аз лично останах с това решение, защото съм използвал системата на английски повече от веднъж.

Описаният метод, разбира се, не е за всеки, защото в този случай ще бъдете обречени на липсата на полски език в настройките на телефона.

Начин 2. Уведомяване и фитнес за Mi Band

Търсейки възможността за смяна на езика на лентата, без да е необходимо да използвам английската версия на Android, попаднах на няколко видеоклипа за приложението Notify & Fitness за Mi Band.

Това е неофициално, но много популярно и добре оценено приложение. За съжаление този метод има един голям недостатък, но повече за него след малко.

Първо, изтеглете приложението - за съжаление има само версия за Android. Включваме програмата, след това Bluetooth и след няколко секунди сме автоматично сдвоени с Mi Band 4Не е нужно да ви напомням, че процедурата няма да работи без инсталиран Mi Fit.

Notify & Fitness за Mi Band ще поиска разрешение достъп до местоположението и файловете След даване на съгласие отидете на настройки, изберете Инструменти последвано от Език на Mi BandНе се заблуждавайте от възможността да преминете към полски. Аз сам го пробвах и храстите бяха както си бяха. Трябва да изберем английски.

mi band 4 език 3
mi band 4 език 3

Процедурата за промяна на езика на лентата от приложението Notify & Fitness за Mi Band l

Приложението ще ни предупреди, че може да има някои усложнения поради факта, че имаме Mi Fit на телефона. Тук започват проблемите. Езикът всъщност се е променил, но когато правите промени в настройките на лентата в Mi Fit, китайският интерфейс може да се върнеСлучи ми се няколко пъти, поради което избрах първия начин.

Това може да не е досаден проблем, ако не направим много промени в официалното приложение.

Начин 3. Приложение Mi Band Master Друга идея за промяна на езика (подхвърлена от читателите - благодаря!) Е да използвате неофициалното приложение Mi Band Master, който този път също е наличен вApp Store За съжаление, версията за iOS устройства - за разлика от тази за Android -се заплаща (PLN 13,99) Процедурата за промяна на езика е тривиална и няма проблеми с връщането на "храсти", както в случая на услугата, описана във втория метод.

Разбира се, приложението трябва първо да бъде изтеглено и инсталирано (изисква се Mi Fit, за да работи). При първото стартиране ще бъдем помолени за разрешение за достъп до следните данни.

mi band 4 език 111
mi band 4 език 111

За съжаление, трябва да се съгласим за малко. l

След това сдвоете нашата лента чрез Bluetooth.

mi band 4 език 1111
mi band 4 език 1111

Сдвояването мина гладко. l

Сега трябва само да отидете в секцията с настройки и да изберете раздела Език от там. Не се заблуждавайте тук отново от присъствието на полски - За щастие или за съжаление трябва да щракнем върху английски.

mi band 4 език 11
mi band 4 език 11

Процедура за промяна на езика. l

Ето как софтуерът на нашата група се трансформира в познати букви. За няколко часа общуване с приложението Mi Band Master не съм имал ситуация, при която фърмуерът автоматично се връща към „родната“версия, така че този начин изглежда по-рафиниран от използването на програмата Notify & Fitness for Mi Band. Лично аз знам само тези три начина и вероятно има още няколко решения. Кой знае - може би когато полският език бъде въведен в глобалната версия на групата, той ще се появи и в CN версията. В момента обаче човек трябва да се справи с наличните ресурси. Ако все още се колебаете да купите малко по-евтина китайска версия на групата, не се колебайте да задавате въпроси под статията - ще се опитам да помогна!

Популярна тема