Как да защитим системата от инсталиране на нежелани добавки?

Съдържание:

Как да защитим системата от инсталиране на нежелани добавки?
Как да защитим системата от инсталиране на нежелани добавки?
Anonim
Без отметка
Без отметка

Уморихте ли се от допълнителен софтуер, който се появява по време на инсталирането на програми?

Няма нужда да криете, че за повечето потребители инсталирането на програми на компютъра се свежда до няколкократно натискане на бутона "Напред". Този подход, разбира се, може да спести малко време, но има и един недостатък - често води до инсталиране на нежелан софтуер.

Момент невнимание е достатъчен, за да инсталирате допълнителни приложения, рекламни модули, добавки за браузър или ленти с инструменти. Такива капани ни очакват в повечето инсталатори, особено в случай на безплатен софтуер. За щастие можем лесно да се защитим от инсталирането на нежелани програми - приложението Unchecky ще ни помогне.

Без отметка: защита срещу инсталиране на нежелан софтуер

Unchecky е малко приложение, можете да го изтеглите безплатно директно от нашите ресурси. Веднъж инсталиран, той работи във фонов режим и иконата му е налична в системната област. Просто щракнете двукратно върху него или изберете полето Unchecky от контекстното меню.

unchecky1
unchecky1

Главният прозорец на приложението се стартира. Можем да видим статус Unchecky и статистика за защита. Чрез щракване върху бутона Спиране на услугатаможем временно да деактивираме Unchecky.

unchecky2
unchecky2

Отивайки в частта Настройки, можем да променим езика на програмата и евентуално да изключим иконата и допълнителните известия Unchecky.

unchecky3
unchecky3

Програмата през цялото време работи във фонов режими наблюдава нашите инсталатори. Вече не трябва да обръщаме внимание на отделни опции – Unchecky ще ни предупреди, преди да инсталираме нежелани приложения. Нещо повече, Unchecky премахва сам непроверените ненужни опции.

unchecky4
unchecky4

Unchecky - Изтеглете безплатно

Популярна тема