Поправете Windows 7 с помощта на инсталационния диск

Поправете Windows 7 с помощта на инсталационния диск
Поправете Windows 7 с помощта на инсталационния диск
Anonim
Windows 7
Windows 7

Windows 7 в момента е най-популярната система на Microsoft, която е усъвършенствана в много отношения. Понякога обаче нормалната работа може да бъде прекъсната от сериозна грешка. Вместо незабавно да прибягвате до преинсталиране, струва си да използвате инструмента за поправка, наличен директно на инсталационния диск на системата. В този урок ви показваме как да направите това.

1. За да стартираме инструмента за възстановяване на системата, имаме нужда от инсталационния диск на Windows 7. Поставете го в устройството и рестартирайте компютъра.

2. Инсталаторът трябва да стартира автоматично. Ако не, променете реда на зареждане на системата.

3. За регионални настройки натиснете бутона Напред

улавяне 01
улавяне 01

4. В следващия прозорец изберете „Поправете вашия компютър".

улавяне 02
улавяне 02

5. Помощната програма ще търси налични системни инсталации. Избираме този, който искаме да поправим и продължаваме напред.

улавяне 03
улавяне 03

6. След това избираме една от опциите, които ни интересуват, която ще използваме, за да поправим Windows 7. Има (последователно) Startup Repair Tool, System Restore, System Image Recovery, Windows Memory Diagnostics и Command Prompt. За ваше удобство представяме екранна снимка на полската и английската версия на системата.

улавяне 04
улавяне 04
улавяне 05
улавяне 05

В повечето случаи първата опция ще бъде най-подходяща. Инструментът автоматично ще открие проблеми и ще се опита да ги поправи, правейки системата стартираща. Също така полезна е функцията възстановяване на системата.

Популярна тема