Как да заглуша отделен раздел на браузъра?

Съдържание:

Как да заглуша отделен раздел на браузъра?
Как да заглуша отделен раздел на браузъра?
Anonim
бутон за изключване на звука
бутон за изключване на звука

Показваме ви как бързо да заглушите един раздел в популярни уеб браузъри.

На практика всеки потребител на интернет се е сблъсквал със ситуация, когато изведнъж филм се стартира автоматично в един от отворените раздели на браузъра, като по този начин заглушава звука и създава непоносима какофония. За щастие, повечето браузъри сигнализират кои раздели възпроизвеждат звуци от дълго време. Има и бърз начин за заглушаване на тези карти. Показваме го въз основа на популярни браузъри.

Google Chrome

В случая с Google Chromeвъпросът е изключително прост. След като намерите шумна карта (иконата на високоговорител до името на картата), трябва само да щракнете с десния бутон върху нея и след това да изберете „Заглушаване на картата“. Тази функция е налична в споменатия браузър отскоро.

2015-10-26 15:44 55
2015-10-26 15:44 55

Повторете същата стъпка, за да пуснете звуци.

Mozilla Firefox

Същото важи и за Mozilla FirefoxВъпреки че тази функция все още не е налична в стабилната версия на браузъра, тя трябва да дебютира скоро, тъй като вече може да бъде намерена в Nightly версия. Работи по същия начин като в Google Chrome. Всичко, което трябва да направите, е да насочите браузъра, който възпроизвежда звука, след това щракнете с десния бутон и го заглушете.

2015-10-27 15h29 00
2015-10-27 15h29 00

Microsoft Edge

Наличен в Windows 10 Microsoft Edge не ви позволява бързо да заглушите един раздел, но има индикатор, който показва кой раздел възпроизвежда звук. Така че можем да локализираме източника на шум и ръчно да изключим плейъра. Ситуацията е подобна в Opera- браузърът показва кои карти възпроизвеждат звук, но не може да бъде заглушен бързо.

2015-10-26 15:57 43
2015-10-26 15:57 43

Заглушаване на всички браузъри

Ако използваме различен браузър, няма какво друго да направим, освен да заглушим целия браузър, включително всички раздели. В този случай просто отидете на системния контрол на звука и след това заглушете споменатия браузър.

Популярна тема