Как да изтеглите приложения, които не са налични във вашата страна?

Как да изтеглите приложения, които не са налични във вашата страна?
Как да изтеглите приложения, които не са налични във вашата страна?
Anonim
opera vpn
opera vpn

Заобикаляне на регионалната блокада.

Google Play има огромен брой приложения в своите ресурси. Някои от тях обаче не са налични в страната, в която сме в момента и не можем да ги изтеглим на смартфон. Това се отнася главно за услуги, работещи в определена област - например Hulu.

Въпреки това, има начин да заобиколите регионалните ключалки и да изтеглите приложението на нашето устройство. По-долу е дадено решение за Android, но може да се използва и за iOS.

Как да разпознаем регионална блокада?

След преминаване към приложението, което не е налично у нас, ще получим съобщение, че всички устройства, които имаме, са несъвместими с него.

2016-08-26 11:55 09
2016-08-26 11:55 09

Като алтернатива можем да видим и следното съобщение:

2016-08-26 11:55 40
2016-08-26 11:55 40

Заобикаляне на заключването

Ключът към успеха в този случай ще бъде VPN услугата, маскираща нашето местоположение. Благодарение на това сървърът ще ни разпознае например като жители на Съединените щати или друга избрана държава.

Безплатна VPN за Android се предлага от Opera, наред с други. Приложението може да бъде изтеглено от нашия раздел за изтегляне. Версията за iOS е достъпна в тук.

Изпълняваме приложението. Ще видим основния екран, където можем да стартираме VPN, като по този начин променим нашето виртуално местоположение.

opera vpn
opera vpn

По подразбиране VPN се свързва с най-близкия сървър. Това обаче може да се промени чрез натискане на „Промяна на региона“и избиране на страната, която ви интересува. За много приложения САЩ трябва да са най-добрият избор.

opera vpn
opera vpn

След като конфигурираме VPN, не ни остава нищо друго, освен да отидем в магазина за приложения и да изтеглим елемента, който ни интересува, който не беше наличен преди.

След като инсталираме приложението, можем да деактивираме VPN, освен ако услугата не изисква постоянно да маскираме местоположението.

Забележка: горният метод работи само в акаунти в Google, където не е купувал приложение преди товаАко е направена транзакция, Google ще въз основа на валутата, той ще ни присвои към конкретна държава и VPN няма да помогне. В този случай няма какво друго да направите, освен да създадете нов акаунт в Google и да влезете в него на смартфона.

Готово. Отсега нататък регионалните ограничения няма да са проблем за нас.

Популярна тема