Как да коригирам проблема с актуализацията на iOS 10?

Как да коригирам проблема с актуализацията на iOS 10?
Как да коригирам проблема с актуализацията на iOS 10?
Anonim
ios 10
ios 10

iPhone остана върху логото на Apple? Обясняваме как да го поправим.

iOS 10, най-новата мобилна операционна система на Apple, вече е достъпна за всички заинтересовани страни. За съжаление не мина без проблеми.

Някои потребители се оплакват, че актуализацията не протича правилно и след рестартиране устройството замръзва, показвайки логото на Apple. За щастие смартфонът или таблетът не са счупени и могат лесно да бъдат поправени.

За да направим това, имаме нужда от компютър с Windows или Mac OS X. След това изтеглете най-новата версия на iTunes, която поддържа iOS 10. Можете да я намерите в нашия раздел за изтегляне (Windows,Mac ).

Когато всичко е готово, преминете към стъпките по-долу.

1. Свържете дефектния iPhone или iPad към компютъра.

2. Отваряме iTunes.

3. Във вашия смартфон или таблет задръжте натиснати бутона Начало и бутона за заспиване едновременно, докато се активира режимът за възстановяване.

4. Трябва да се появи известие в приложението iTunes. Имаме избор между актуализиране на системата или възстановяване на предишната версия.

5. Изберете актуализация. Процесът на инсталиране на iOS 10 ще се възобнови.

6. Чакаме актуализацията да приключи.

Ако горната диаграма не помогне и телефонът все още виси върху логото на Apple, повторете процеса, като изберете Възстановяване на системата. В този случай ще се върне към iOS 9.

Ако възстановяването също е неуспешно, проблемът е по-дълбок и в този случай може да искате да се свържете с поддръжката на Apple.

Популярна тема