Три лесни начина да добавите музика към вашия филм

Съдържание:

Три лесни начина да добавите музика към вашия филм
Три лесни начина да добавите музика към вашия филм
Anonim
Как да добавя музика
Как да добавя музика

Ние добавяме музика към нашите видеоклипове

Искате ли вашият филм да бъде гледан по-приятно? Поставянето на музика под саундтрак е една от най-простите стъпки, които могат да направят вашето видео по-привлекателно. Как да го направите? Ето три начина, по които можете без усилие да промените фонов звуквъв всеки филм.

На компютър с Windows

Не се нуждаете от външен софтуер, за да добавите музика към всеки филм на вашия компютър с Windows. Всичко, което трябва да направите, е Приложение за снимки, което е включено в основния пакет, достъпно от нов във всеки компютър с Windows 10.

Ако искате да поставите музика под филма, трябва да щракнете с десния бутон върху избрания видео файл, след което да поставите курсора върху опцията "Отвори с"и когато се появи изскачащото меню, изберете приложението Снимки.

Когато филмът започне в приложението, щракнете върху бутона „Редактиране и създаване“в горната част и след това „Създаване на филм с текст“.

Как да добавя музика 1
Как да добавя музика 1

Когато направим това, трябва да се стартира специален редактор, в който можем да подобряваме, модифицираме и също така да създаваме напълно нови видеоклипове от няколко различни. За да добавите музика, просто щракнете върху „Звук“ в горната лента, след това върху „Музика“

Как да добавя музика 2
Как да добавя музика 2

След тази стъпка трябва да видим прозорец, в който ще можем да изберем едно от няколко системни предложения или да отидем в раздела „Вашата музика“, където вие можете да използвате бутона "Изберете музикален файл"ще можем да намерим файла с нашата песен в системата.

Как да добавя музика 3
Как да добавя музика 3

Когато щракнем "Готово", приложението автоматично ще постави избраната песен под филма. Сега остава само да запазите проекта с бутона "Експортиране или споделяне"в горния десен ъгъл и видеоклипът с музиката, която сме избрали, ще започне да се изобразява (обработва) - ако видеоклипът не е дълго, трябва да отнеме максимум няколко минути.

Как да добавя музика 5
Как да добавя музика 5

На смартфон с Android

Що се отнася до смартфони или таблети, не всяко устройство идва с приложение за редактиране на видео по подразбиране. Това обаче не е голям проблем, защото Play Storeе пълен с такива програми. Можем да избираме от много прости, безплатни елементи, както и от по-усъвършенствани, за които понякога трябва да платите много. Добавянето на музика към филм обаче е най-простата форма на редактиране на филм, така че тази функция се намира в повечето приложения.

Избрахме първото - популярното InShot. За да го използвате, за да добавите свой собствен звук към видеоклипа, изберете иконата "Видео"в главното меню.

Как да добавя музика 6
Как да добавя музика 6

Ще се покаже галерията от снимки и видеоклипове на телефона, в която трябва да изберете филмаза редактиране.

Как да добавя музика 7
Как да добавя музика 7

Когато изберем файл и го одобрим със зелена "отметка", в долната част на екрана ще се покаже първият кадър от видеото и лентата с инструменти за редактирането му. Както можете лесно да се досетите, изберете иконата "Музика",

Как да добавя музика 8
Как да добавя музика 8

последвано от "Моята музика", за да изберете песента, която искате от списъка.

Как да добавя музика 9
Как да добавя музика 9

Сега всичко, което трябва да направите, е да одобрите и запазитеи готовият видеоклип с музика, която се възпроизвежда във фонов режим, ще се появи на нашия телефон.

В YouTube

Ако възнамерявате да публикувате видеоклипа си, може да е добро решение да го редактирате директно на страницата YouTube Инструмент YouTube Studio ви позволява да правите прости модификации на видео материал, включително промяна на фонов звукЗа да добавите музика към филма, първо качете файла на сървърите на YouTube. Трябва да запомните, че добавянето му към уебсайта не означава, че някой освен нас ще може да го гледа (достатъчно е да посочите, че филмът е частен).

Ще можете да качите видеоклипа си веднага след като влезете в www.youtube.com. Когато филмът е в нашата библиотека, щракнете върху миниатюрата му.

Как да добавя музика 10
Как да добавя музика 10

Ще се отвори панелът за управление, от менюто вляво, където трябва да изберем бутона "Редактор".

Как да добавя музика 11
Как да добавя музика 11

Когато направим това, ще се стартира прост редактор с опция за избор на фонов звук чрез натискане на "Звук"точно под времевата линия.

Как да добавя музика 12
Как да добавя музика 12

YouTube предлага по подразбиране да изберете предварително зададени фонове, които не са защитени с авторски права.

Популярна тема