Как да изтрия Facebook акаунт?

Съдържание:

Как да изтрия Facebook акаунт?
Как да изтрия Facebook акаунт?
Anonim
влизане във fb
влизане във fb

Отърваваме се от профила.

Facebook в момента е най-популярният сайт за социални мрежи в света и много хора не могат да си представят ден без него. Други вече са се отегчили да излагат собствения си живот и искат да изтрият акаунта си във Facebook. Ето как да направите това.

Пълно премахване

За да изтриете Facebook акаунт, първо влезте и отидете на тази връзка. След това просто щракнете върху бутона " Изтриване на моя акаунт ".

2018-01-15 15:30 21
2018-01-15 15:30 21

Заслужава да се спомене, че това е необратим процес, който напълно премахва всички елементи, свързани с нашия акаунт. Говорим за, наред с други, споделени записи или дори снимки.

Facebook информира, че пълното изтриване на съдържанието на нашия акаунт може да отнеме до 90 дни. През това време обаче свързаните с нас елементи няма да бъдат видими за други хора.

Преди да продължите с процеса на премахване, добра идея е да направите копие на вашите данни. Благодарение на това няма да загубим, наред с други неща, снимките, които поставяме в нашия профил. Как да го направите, ние го обясняваме в отделно ръководство.

Деактивиране на акаунт

Можете също така да спрете акаунта си, така че да не е достъпен за други хора, но ние ще можем да го възстановим по всяко време. Той е идеален за хора, които искат да си починат за известно време от Facebook или просто да проверят дали е добра идея, преди да го изтрият напълно.

След като вашият акаунт бъде спрян, други хора няма да могат да видят нашата хронология. Профилът също няма да се показва в резултатите от търсенето, но имайте предвид, че част от информацията може да остане видима (напр. изпратени съобщения).

За да деактивирате акаунта си, влезте във Facebook, след което отидете на настройки, налични от падащото меню.

2018-01-15 15:30 35
2018-01-15 15:30 35

След това щракнете върху Общи в лявата колона и изберете опцията Управление на акаунт.

2018-01-15 15:31 41
2018-01-15 15:31 41

Няма какво друго да направите, освен да кликнете върху връзката Деактивирайте акаунта.

Популярна тема