Как да използвате PlayStation Now в Полша

Как да използвате PlayStation Now в Полша
Как да използвате PlayStation Now в Полша
Anonim
RDR psnow
RDR psnow

Показваме как да използвате PS Now в Полша.

PlayStation Now е услуга, която ни позволява да играем игри от последните 3 поколения конзоли Sony на PlayStation 4 или компютър. В момента списъкът с налични заглавия включва над 500 игри. Активна е в 12 държави: Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Ирландия, Холандия, Канада, Япония, Великобритания, САЩ, Люксембург и Франция. Както можете да видите, за съжаление не можем да го използваме в Полша, но има начин, благодарение на който можем да се насладим на PS Now дори при нас.

Благодарение на услугата PS Now можем да предаваме поточно игри от PS2, PS3 и PS4 към нашата конзола или компютър. От вчера можете също да изтегляте игри, за да играете офлайн. Какво трябва да се направи, за да играем PS2 заглавия на най-новата PlayStation 4 или да стартираме God of War 3 на нашия настолен компютър? Като начало трябва да изпълним няколко изисквания.

  • Трябва да сме собственици на PS4 или компютър.
  • Имаме нужда от геймпад. Разбира се, в случая на PS4 това не е проблем, но собствениците на компютри трябва да получат контролер. Препоръчвам геймпада за Xbox 360 - ще работи без проблеми и е сравнително евтин.
  • За поточно предаване на игри се нуждаем от стабилен интернет с минимална скорост от 5MPbs. За съжаление, не всички заглавия ще бъдат изтеглени онлайн.
  • За да заобиколим блокадата, имаме нужда от PSN акаунт от различен регион. В този текст ще го представя на примера на нов акаунт, създаден във Великобритания. За да активирате PlayStation Now на него, ще трябва също да свържете платежна карта (първите 7 дни са безплатни).

Как да създадете PSN акаунт с местоположение във Великобритания:

1. Въведете връзката, за да регистрирате своя акаунт в PlayStation Network. В раздела Държава / Регионизберете Обединено кралство. Останалите данни попълваме според нашите предпочитания

Създай акаунт
Създай акаунт

2. След щракване Съгласен съм. Създайте моя акаунттрябва да въведем имейла и да активираме имейл адреса, като щракнете върху връзката.

проверете сега
проверете сега

3. Нашият акаунт е почти готов.

След това изтеглете и инсталирайте PS Now.

Как да влезете и да използвате PlayStation Now (чрез компютър):

1. След като стартирате приложението, щракнете върхуВече имате акаунт в Sony Entertainment Network? Влезте сега.

psnow влизане
psnow влизане

2. Избираме нашия регион и влизаме в акаунта. Системата ще поиска от нас данни.

2aПърво трябва да въведем адреса. Можем лесно да намерим произволни данни в мрежата.

2b. Втората стъпка е да въведете нашия онлайн ID (псевдоним в PSN) и собствено и фамилно име.

3. След като влезем, ще видим главния екран на приложението. Сега трябва да натиснем бутона Стартиране на безплатен пробен период.

Започнете безплатен пробен период
Започнете безплатен пробен период

4. Ще се отвори браузър и ще бъдете пренасочени към PlayStation Store към раздела, където можете да закупите абонамент за PlayStation Now. Можем веднага да закупим опция за месец или година, но по-добрият вариант ще бъде да активирате 7-дневния пробен период. След като влезем в продукта и датата на раждане, ще трябва да влезем в нашия PSN акаунт.

5. След като влезете, щракнете върху Subcsribe Ще се появи съобщение, че е необходима актуализация на информацията за плащане. Щракнете върху Актуализирайте данните си за плащанеи след това добавете карта за плащане. Адресът трябва да бъде въведен, както сме дали в банката, а регионът трябва да бъде оставен като UK / England.

таксуване
таксуване

6. След това добавяме 7-дневен пробен период за PS Now към количката и финализираме транзакцията. Няма да бъдат удържани средства от картата.

пробен период
пробен период

7. Ако вече сме активирали абонамента, можем да рестартираме PlayStation Now и да играем каквото искаме!

RDR psnow
RDR psnow
psnow2
psnow2

Как да отмените автоматичното подновяване:

Ако просто искаме да тестваме услугата и не се усмихваме много, че PlayStation ще изтегли 12, £ 99 / mc, можем да изтрием подробности за картата. Как да го направя?

1. Включете PlayStation Now и щракнете върху

усмивка
усмивка

. Изберете раздела Настройки на акаунтаот падащото меню. Ще се отвори страницата на PlayStation Network, където трябва да влезем в нашия акаунт, за да имаме достъп до настройките му.

настройки на акаунта
настройки на акаунта

2. Изберете опцията Управление на плащанеи след това изберете нашата карта. След като отворите подробностите му, щракнете върху

Премахване
Премахване

3. Следващата стъпка е да деактивирате функцията Автоматично подновяване на абонаменти или плащане за предварително поръчано съдържаниечрез натискане на

бутон
бутон

Ето, вече можем да се насладим на пробната версия на PlayStation Now за една седмица. Ако ви харесва, просто влезте в акаунта си в PSN, след това добавете картата си към PS Store и удължете абонамента си.

Популярна тема