Добро утро без реклами в Steam. Как да деактивирам изскачащи прозорци?

Съдържание:

Добро утро без реклами в Steam. Как да деактивирам изскачащи прозорци?
Добро утро без реклами в Steam. Как да деактивирам изскачащи прозорци?
Anonim
Пара
Пара

Изскачащите прозорци за стартиране на Steam може да са нещо от миналото.

Launcher на Valve има доста полезни функции, но ние не ги използваме всички през цялото време. Някои може да се раздразнят от информация за промоции и нови продукти, появяваща се в изскачащ прозорец почти всеки път след стартирането му. Можете лесно да ги изключите.

Пара
Пара

Ето как изглежда изскачащият прозорец с рекламата след включване на Steam

Деактивиране на изскачащи прозорци в Steam

След като стартирате приложението, щракнете върху "Steam" в горния ляв ъгъл. Избираме "Настройки", които са почти в самия край. След това се появява нов прозорец от менюто с настройки. В списъка вляво търсим 4-та позиция отгоре, това е "Интерфейс".

Пара
Пара

Ето как отиваме в менюто Настройки на Steam

Там трябва да направите само 2 хода. По подразбиране ще бъде избран долният елемент с дългото описание „Извести ме за допълнения, промени в моите игри, новини и предстоящи заглавия“. Деактивирайте го, както е показано на приложената графика и накрая натиснете "OK", за да потвърдите промените.

Пара
Пара

Избраното поле трябва да бъде премахнато, както е показано тук

Отнема няколко секунди, за да се отървете от рекламния прозорец в Steam

Цялата операция вероятно е продължила само няколко или дузина секунди и в резултат на това се отървахме от изскачащи прозорци с различни новини. Ако обаче искаме да се върнем към тях, влизаме отново на същото място в менюто и отново маркираме елемента като активен.

Освен това можете да научите за нови продукти и разпродажби от магазина. Информация, която се припокрива с изскачащи прозорци, може да бъде намерена в секциите Представени и Новини, като отидете на Steam Store.

Популярна тема