Wondershare MobileTrans - копирайте данни между смартфони и запазвайте съдържанието на WhatsApp

Съдържание:

Wondershare MobileTrans - копирайте данни между смартфони и запазвайте съдържанието на WhatsApp
Wondershare MobileTrans - копирайте данни между смартфони и запазвайте съдържанието на WhatsApp
Anonim
wondershare mobiletrans
wondershare mobiletrans

Практичен инструмент.

Прехвърлянето на данни от стар телефон към нов може да не е много приятно изживяване, тъй като вероятно много от вас са научили болезнения начин, докато правят това. Най-лесният начин за прехвърляне на файлове и настройки в рамките на устройства със същата операционна система. Но какво да правим в ситуация, в която искаме да копираме данни от Android към iOS или обратно? Какво да правим, когато простото прехвърляне на контакти и снимки не е достатъчно и искаме да запазим например историята на разговорите от месинджъра WhatsApp? Това е мястото, където софтуер като Wondershare MobileTrans идва на помощ.

Wondershare MobileTrans - лесно копира данни, също и от WhatsApp

Един от най-често задаваните въпроси от интернет потребителите е: как да прехвърляте контакти между смартфон с Android и iPhone ? Колко хора, толкова много отговори. Това може да стане с помощта на инструмента Move to iOS, но само при настройка на нов хардуер. Това може да стане чрез копиране на контакти на SIM картата, но трябва да имате предвид загубата на голяма част от данните. Можете също така да заложите на удобството и да използвате решение като Wondershare MobileTrans и да не се страхувате от проблеми със съвместимостта на устройството.

Програмата води потребителя от началото до края на процеса, който в този случай протича изненадващо гладко. Достатъчно е да се каже, че веднага след свързване с компютъра, той открива устройството, съпоставяйки съветите с подходящото наслагване на екрана.

wondershare mobiletrans 1
wondershare mobiletrans 1

Wondershare MobileTrans е инструмент с широк набор от приложения. Основната му функция е да прехвърля безпроблемно контакти, снимки, видеоклипове, музика, SMS и други видове файлове между един телефон на друг. От ниво приложение можете лесно да архивирате файлове от смартфони с iOS и Android на компютри с Windows и Mac и след това лесно да ги възстановите.

wondershare mobiletrans 2
wondershare mobiletrans 2

Wondershare MobileTrans също е възможност за прехвърляне на съдържание на Whatsapp - също между платформи. Благодарение на практичния софтуер е възможно да архивирате чатове, снимки, видеоклипове, но също и прикачени файлове от разговори. В скорошна актуализация потребителите на приложението получиха безплатна актуализация, която включва опция за прехвърляне на Whatsapp Business. Възможностите на софтуера не свършват дотук, защото създателите му гарантират свободата за копиране на данни от комуникатори като Viber.

wondershare mobiletrans 3
wondershare mobiletrans 3

Преди да купите, струва си да проверите какво точно съдържание може да се копира между различни платформи. Това ще бъде улеснено от таблицата по-долу.

wondershare mobiletrans 4
wondershare mobiletrans 4

Интерфейсът на програмата е достъпен на английски език, но е достатъчно ясен, за да направи работата с нея много лесна дори за начинаещи потребители. Всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията, която ви интересува, да изберете съдържанието, което да копирате, и след това да посочите изпращащото и получаващото устройство. Wondershare MobileTransработи страхотно и е изненадващо, че производителите на мобилни устройства все още не са създали толкова интуитивен софтуер.

Wondershare MobileTrans се плаща, но цената не е висока

Всеки може да изпробва Wondershare MobileTrans като част от безплатен пробен период. Обхватът на функциите е ограничен, но всеки може сам да види колко добре работи този инструмент. Можете да изтеглите пробната версия на Wondershare MobileTrans в най-новата версия от нашата база данни с приложения.

  • Wondershare MobileTrans (Windows) - изтегляне

Wondershare MobileTrans се предлага в три различни плана и потребителят може да избира между опция за годишен или доживотен абонамент, което според нас е по-изгодно. Струва си да се спомене, че всяка от следните опции предлага функция за архивиране за iOS и Android смартфони и таблети.

Наличните планове са:

Прехвърляне на телефон- ви позволява да прехвърляте данни между телефони с едно щракване - контакти, музика, снимки и други видове данни.

WhatsApp Transfer- Той интуитивно копира WhatsApp, LINE, WeChat, Viber и Kik съдържание от телефон на телефон.

Пълни функции- план, който комбинира опции с Phone Transfer и WhatsApp Transfer, което ви позволява да отключите пълния потенциал на инструмента.

wondershare mobiletrans 5
wondershare mobiletrans 5

Ценообразуването на Wondershare MobileTrans за Windows е $29,95 на година за телефонен трансфер и WhatsApp трансфер и $39,95 на година за пълни функции. Закупуването на доживотен лиценз струва само $10 повече за всеки план. С една дума: за цена от $49,95 (около 190 злоти) ще получите пълен спектър от полезни опции завинаги. Потребителите на Mac ще бъдат таксувани с $10 повече

Най-добрата препоръка за Wondershare MobileTrans е фактът, че това решение е изтеглено над 50 милиона пъти. Поддръжката обхваща над 6000 различни устройства, чийто списък непрекъснато нараства. В случай на проблеми няма да бъдете оставени сами – специализиран отдел за техническа поддръжка е на разположение на хората, които използват приложението. Ако планирате да използвате някое приложение за копиране на данни от телефон на телефон, според нас трябва да опитате това.

Статията е създадена в сътрудничество с Wondershare.

Популярна тема