Безжични слушалки и Bluetooth високоговорител в едно? Тест на комплект Vissles

Съдържание:

Безжични слушалки и Bluetooth високоговорител в едно? Тест на комплект Vissles
Безжични слушалки и Bluetooth високоговорител в едно? Тест на комплект Vissles
Anonim
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 4
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 4

Един, който да управлява всички?

Доброто качество на звука и лекотата на използване сега са домейн на много безжични слушалки за поставяне в ушите, които напоследък станаха изключително популярни. Те позволяват удобно и дискретно слушане на музика. Но какво ще стане, ако искаме да споделим току-що откритата песен с приятели? В този случай Bluetooth високоговорителят е полезен.

Досега тези сценарии изискваха използването на две различни устройства. Vissles иска да промени това. Слушалки с функция Bluetooth високоговорител скоро ще бъдат налични. Вече имахме възможност да ги проверим. Може ли една притурка наистина да замени две различни устройства?

Разходи $ 69Vissles се фокусира върху минимализма. Малък калъф, който успешно може да се постави в джоб на панталон или дамска чанта, не е само калъф за безжични слушалки. Това е и високоговорител, с който можем да поднесем любимата си музика на цялата среда.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 1
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 1

Разбира се, кутията има и powerbank, с която можем да презареждаме "бълхите". Това обаче вече е стандарт сред този тип устройства. Гореспоменатият говорител е истинска иновация.

Да започнем отначало. Vissles се фокусира върху интересен и минималистичен дизайнБели слушалки са доставени в нашата редакция, а черни слушалки също са налични на уебсайта на производителя. Качеството на кутията не оставя много да се желае. Той е масивна пластмаса, а горният корпус е от приятна за ръката мрежа, предаваща звуците на високоговорителя. Малко по-високо обаче откриваме еко кожа, подчертаваща вниманието към детайла. В долната част на корпуса има гумоподобен материал, благодарение на който калъфа стои стабилно на повечето повърхности и не се пързаля по тях. Но това е плюс.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 2
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 2

Самите слушалки са поставени в кутията по магнитен начин, въпреки че бихте искали каналите да са по-полирани. Понякога се случва слушалката да не щракне на място сама.

Бълхите са с доста стандартни размери. Профилирането им ги кара да пасват добре в ухото и най-важното – не изпадат по никакъв повод. Напротив – справят се чудесно. Те могат успешно да се използват в спорта.

В съответствие с настоящите тенденции, производителят е използвал сензорни панели, които разпознават жестове и позволяват теоретично удобна работа. За щастие пространството, което реагира на допир, не заема цялата повърхност на слушалките. Благодарение на това, когато ги извадим от ухото, имаме по-малка вероятност случайно да активираме някоя от функциите. Това също е плюс.

В комплекта, освен калъф, слушалки и кабел за зареждане, намираме и два допълнителни чифта гумени накрайници с различни размери, за да могат успешно да се регулират според размера на ушите. Обикновено имам проблем с това и в този случай бяха перфектни.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 3
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 3

Добри слушалки…

Добре, но как точно Vissles се справят с пословичното „пране“? Честно си признавам, че не очаквах много от тях. Още повече се изненадах, когато пуснах първата песен. Това, което веднага хваща ушите, е дълбок и силен бас. Много приятно вдига звука и ако слушате само електронна музика - ще останете доволни. Нещо повече, на моменти беше твърде силен, доминирайки останалите банди.

Средните и високите тонове са малко по-лоши, понякога са твърде шумни, което ни създава впечатлението, че звукът е мръсен. Това е особено забележимо в най-обикновената поп музика с вокали. Малко по-малко в други жанрове, но имайте предвид, че звукът не е перфектен.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 4
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 4

Как да класифицирам качеството на звука? Добре е, но не е страхотно, което си струва да запомните. Мисля, че отразява добре цената на целия комплект. Също така си струва да добавим, че слушалките са много подходящи за консумация на други мултимедии - например филми. В сериала, пуснат в приложението Netflix, те успяха да създадат много хубава сцена.

Vissles свирят достатъчно силно, за да заглушат всички околни звуци. Нещо повече, благодарение на доброто прилепване към ухото, те перфектно потискат всеки шум, дори и без да пускат музика. Това е предложение за хора, които обичат напълно да се откъснат от околната среда и да се потопят в любимата си музика.

… и средният говорител

За съжаление, не мога да напиша същото за високоговорителя. Но да започнем с плюсовете. Използването му е много удобно. Когато възпроизвеждате музика, просто поставете слушалките в кутията и затворете капака, за да активирате външния високоговорител. Работи наистина добре, въпреки че има и недостатък. Ако не прекъснем Bluetooth връзката, високоговорителят ще се активира автоматично, дори ако целта ни е била само да скрием слушалките и евентуално да ги презаредим. Производителят може да предостави бутон за изключване, в края на краищата не винаги искаме да превключваме на високоговорителя, когато затворим слушалките.

Това е нищо в сравнение с качеството на звука, който излиза от интериора. Той наистина е посредствен. Басът липсва, а средните и високите звучат доста пластично. Няма да носим тълпата с него, да не говорим за това да започнем партито. Подходящ е само за случайно слушане на музика, когато нямаме нищо по-професионално под ръка. В моя случай специалният Bluetooth високоговорител не беше заменен.

2019-12-03 100655
2019-12-03 100655

Снимка: Vissles

Здрава батерия и сензорни функции

Напълно заредените слушалки предлагат около 4-5 часа непрекъснато слушане на музика, в зависимост разбира се от силата на звука, която сте задали. Това е доста добър резултат, който разбира се може да се подобри чрез хвърляне на бълхи в кутията. Напълно зареден корпус удължава времето за слушане до 20 часа. Обикновено са необходими около 3 пълни презареждания на слушалките.

При условие, че не използваме външен високоговорител. Слушането на музика по този начин изисква много повече енергия. Напълно зареден калъф ще издържи за около 4 часа слушане.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 6
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 6

Отнема около 2 часа, за да заредите кутията с помощта на предоставения кабел. Жалко, че производителят е избрал архаично решение и не е използвал USB кабел тип C. Един универсален съвет би бил много по-полезен, особено след като този стандарт бавно измества предишния в домовете ни.

Работата на слушалките чрез сензорни панели също е добра. Вярно е, че не съм фен на подобно решение, но трябва да призная, че е добре измислено. Има обаче доста жестове и те не винаги са интуитивни, така че първоначално няма да можете да правите без ръководството.

По този начин не само ще регулираме силата на звука или ще сменим песента, но и ще отговорим на телефонно обаждане или ще активираме виртуален асистент. Работи много добре с асистента от Google.

Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 5
Vissles Portable 2-in-1 Music Pill 5

Заслужава ли си?

Vissles е интересен продукт. Самите слушалки предлагат задоволително качество на звука, особено ако търсим бълхи с приятен бас. Функцията Bluetooth високоговорител работи добре, но като цяло е разочароващо по отношение на качеството на звука. Не бих видял тази джаджа като конкуренция на пълноценни устройства от този тип.

Въпреки всичко използвах Vissles много добре. Ако, на първо място, търсим солидни слушалки, които могат да се използват и като Bluetooth високоговорител при спешни случаи, това може да е интересно предложение. Слушалките могат да бъдат поръчани на сайта на производителя

Плюсове:

- качество на изработка

- интересна концепция

- добро качество на звука в слушалките

- живот на батерията

Минуси:

- качество на звука на високоговорителя

- превключването към високоговорител понякога е проблематично

Популярна тема