HomTom Zoji Z11 - тест на брониран смартфон със силна батерия

Съдържание:

HomTom Zoji Z11 - тест на брониран смартфон със силна батерия
HomTom Zoji Z11 - тест на брониран смартфон със силна батерия
Anonim
HomTom Zoji Z11 7
HomTom Zoji Z11 7

Незабележимо оборудване, което си струва да се заинтересувате.

Блокиран, грозен и тежък. Това е витрината на HomTom Zoji Z11. От друга страна, няма как да ни изненада, защото този смартфон трябва да бъде издръжлив, а не красив. Конструкцията е изработена от метал и гумена пластмаса. Като го държите в ръката си, можете да почувствате, че е солидно оборудване.

Външен вид и дизайн

Задният панел има двойна основна камера, скенер за пръстови отпечатъци, логото на производителя и ясно пише, че дизайнът отговаря на стандарта IP 68. Предната част на устройството е покрита с Gorilla Glass, въпреки че не е известно кое поколение.

От своя страна рамките около екрана са наистина големи за съвременните стандарти, което също не е изненада. Стандартно над дисплея има място за високоговорител, камера и светодиод за известяване. В долната част обаче няма физически бутони.

HomTom Zoji Z11 3
HomTom Zoji Z11 3

В десния край има бутони за сила на звука и захранване, а от другата страна има хибриден слот за SD и nanoSIM карта. Той е скрит зад щепсела и издърпването на тавата е трудно и ми трябваше чифт пинсети за това. В долния край има USB тип C, също зад щепсела.

HomTom Zoji Z11 6
HomTom Zoji Z11 6
HomTom Zoji Z11 16
HomTom Zoji Z11 16

Комплектът с телефона включва зарядно устройство с поддръжка за бързо зареждане, адаптер USB C към минижак и OTG кабел.

HomTom Zoji Z11 5
HomTom Zoji Z11 5

Ергономичност на устройството всъщност не съществува. Телефонът тежи над 350 грама и е почти невъзможно да се използва с една ръка.

HomTom Zoji Z11 11
HomTom Zoji Z11 11

IPS екранът със съотношение на страните 18: 9 и HD + резолюция е под средното. Разбира се, не очаквах изключителен контраст и възпроизвеждане на цветовете, но максималната и минималната яркост просто разочарова.

HomTom Zoji Z11 13
HomTom Zoji Z11 13

Изпълнение и оборудване

Платката Z11 включва, наред с други Процесор MediaTek MTK6750T, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Този комплект позволява основна работа с телефона. Смартфонът е добре оптимизиран, защото не усетих досадни лагове, но от друга страна е трудно да се каже, че Z11 е демон на скоростта.

Когато става въпрос за игри, не можем да разчитаме на много. Вярно е, че PUBG или Asph alt 9 ще бъдат пуснати, комфортът на играта оставя малко да се желае поради плавността. Освен това по време на игра телефонът се нагрява до над 40 градуса, както отзад, така и отпред.

HomTom Zoji Z11 2
HomTom Zoji Z11 2

Телефонът е оборудван с модул B20, който ще бъде оценен от много потребители. Двубандовият WiFi и GPS работят както трябва. Качеството на разговорите също не събуди подозрение у мен. От друга страна мултимедийният високоговорител, макар и силен, звучи толкова мръсно, че болят ушите.

Издръжливост? Повече в нашето видео ревю

Другите аспекти (включително тези, свързани с издръжливостта) са обхванати във видео ревюто, моля, гледайте.

HomTom Zoji Z11 - Основни спецификации

Популярна тема