Най-добрите стартери за Android [ТОП 10]

Съдържание:

Най-добрите стартери за Android [ТОП 10]
Най-добрите стартери за Android [ТОП 10]
Anonim
Най-добрите стартери за Android
Най-добрите стартери за Android

Няколко предложения за вариант на мобилната система.

Launcher не е нищо повече от приложение, което се показва, когато натиснете бутона Home на вашия смартфон или таблет с Android. Това ни отвежда до началния екран. Точният му вид, разбира се, зависи от производителя на устройството.

За чист Android стартовият панел е интегриран с услугата Google Now. За да стигнете до него, просто плъзнете екрана наляво. За смартфони на трети страни точният външен вид зависи от производителя. Някои дизайнери дори се отказват от така нареченото чекмедже за приложения, което представя всички елементи, които сме инсталирали.

Android обаче се характеризира с голяма свобода и откритост. Следователно потребителят може да промени стартовия панел по подразбиране с друг, наличен в Google Play. Ето защо, ако предложението, изготвено от производителя, не ни подхожда, струва си да използваме външно решение.

По-долу са някои забележителни програми за стартиране на Android, които може да се окажат незаменими при ежедневната употреба на вашия смартфон или таблет.

Nova Launcher

дневник за стартиране на nova
дневник за стартиране на nova

Една от най-популярните оферти е Nova Launcher. Това решение предлага външен вид, подобен на чистия Android. Следователно това е привлекателно решение за хора, които имат по-стар смартфон, но искат да имат имитация на най-новата система.

Най-голямото предимство на Nova Launcher са неговите огромни опции за конфигуриране. Потребителят може да задава свои собствени икони, да променя техния размер, начин на движение или външния вид на чекмеджето с приложения

В платената версия (еднократна такса) има и брояч на непрочетени съобщения / известия до иконите на приложенията, както и възможност за скриване на неизползвани приложения. Създателите също направиха достъпни жестове, на които можете да присвоите специфични функции. По този начин, например след двойно докосване на екрана, ще се стартира Facebook или SMS приложението.

Голямото предимство на Nova Launcher е и неговата скорост на работа, дори на по-стар хардуер.

Nova Launcher - Изтеглете безплатно

nova launcher-мин
nova launcher-мин

Google Now Launcher

google now launcher
google now launcher

Друго предложение е Google Now Launcher, наслагване, което е налично по подразбиране в устройства от серията Nexus. Ако някой иска да опита магическите частици на чистия Android, това е инструментът за него.

Един от стартовите екрани в този случай е зает от услугата Google Now и нейните раздели, представящи текущото време, най-важните новини или дори мястото, където сме паркирали колата.

Интересна функция е бързият достъп до опциите за търсене от началния екран. Има и гласови команди, с помощта на които можете не само да намерите информацията, която ви интересува, но и да изпратите SMS до избрано лице или да получите упътване до определено място.

Google Now Launcher - Изтеглете безплатно

google now launcher 1 мин
google now launcher 1 мин

Стрелка за стартиране

лого за стартиране на стрелка
лого за стартиране на стрелка

Arrow Launcher е предложение от Microsoft, което леко променя начина, по който използвате Android. Наслагването се фокусира върху най-използваните приложения и предлага лесен достъп до вашия списък с контакти.

Списъкът с приложения се сортира автоматично въз основа на честотата на използване. Има и специален екран, където можем да задаваме напомняния и да запазваме списък със задачи.

Интересен е и панелът, в който са представени всички наскоро използвани елементи - изтеглени файлове, направени снимки, редактирани документи, инсталирани приложения и дори пропуснати повиквания

Arrow Launcher може също да изтегля и задава различен тапет всеки ден, за да избегне монотонността.

За съжаление, Arrow Launcher в момента не е наличен на полски. Въпреки това, ако това не е пречка за нас, продуктът на Microsoft може да бъде интересно предложение.

Arrow Launcher - Изтеглете безплатно

Популярна тема