Каква мишка до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели

Съдържание:

Каква мишка до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели
Каква мишка до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели
Anonim
Каква мишка, до 100 PLN
Каква мишка, до 100 PLN

Избираме солидна мишка на разумна цена.

Пазарът на компютърни мишки е наводнен с огромен брой повече или по-малко успешни модели. Не е нужно да харчите твърде много пари, за да получите разумно копие. На цена до 100 PLN можете да намерите гризачи, които ще ни бъдат полезни по време на ежедневната ни работа и докато играем игри.

С бюджет, който не надвишава 100 PLN, разбира се, не можем да си позволим мишка с най-добрия сензор или множество допълнителни функции. Въпреки това, в най-евтините модели - тези за 20 PLN - има решения като допълнителни бутони, подсветка или възможност за регулиране на DPI.

По-долу са някои препоръчани модели. Ние се фокусираме както върху най-евтините копия, така и върху малко по-скъпите, но не надвишаващи предполагаемия таван от 100 PLN. Всичко това, за да може всеки да избере нещо за себе си

Tracer Battle Heroes Scout (Цена: от 14 PLN - Сравнете офертите)

трасиращ бойни герои разузнавач
трасиращ бойни герои разузнавач
Tracer Battle Heroes Scout Спецификация
Брой бутони 6
Цвят Черно и червено
Сензор Оптичен
DPI чувствителност 800-2400
Профил Дясна ръка
Комуникация Кабелен

Tracer Battle Heroes Scout е много разумно предложение, чиято цена е около 20 PLN. Какво получаваме в замяна на толкова ниска сума? Доста много.

Гризачът се характеризира със семпъл, но привличащ окото дизайн, доминиран от черно и червено. Има специална опора за палеца. Контактната зона с ръката е гумирана, за да се елиминира ненужното приплъзване.

Мишката предлага оптичен сензор, който може да работи в четири настройки - от 800 до 2400 DPI. Общо има до шест бутона, включително един, отговорен за промяна на разделителната способност в движение. Има дори място за подсветка.

Tracer Blaster II Black RF nano (Цена: от 27 PLN - Сравнете офертите)

Tracer Blaster II Black RF nano
Tracer Blaster II Black RF nano
Tracer Blaster II Black RF nano Спецификация
Брой бутони 6
Цвят Черно
Сензор Оптичен
DPI чувствителност 800-1600
Комуникация Безжична

Добавяйки буквално няколко злоти, можем да закупим друг модел Tracer, характеризиращ се с безжична връзка. Препоръчваме това копие предимно за офис работа, където удобството и свободата от ненужни кабели са важни.

Мишката се характеризира с малко по-приглушен външен вид, поддържан в тъмни цветове. Гризачът е оборудван с шест бутона, включително един, използван за промяна на разделителната способност на сензора. Имаше и функции "Напред" и "Назад".

Използваният тук оптичен сензор работи в три предварително дефинирани стойности - 800, 1200 и 1600 DPI. Достатъчно е за работа в офис

Популярна тема