Коя powerbank до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели

Съдържание:

Коя powerbank до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели
Коя powerbank до 100 PLN? ТОП 10 препоръчани модели
Anonim
powerbank
powerbank

Преглед на евтини енергийни банки.

В ерата на развитие на технологиите, по-бързи процесори и по-ефективни смартфони, производителите забравят за едно важно нещо - батерията. Нашите телефони често издържат един ден или максимум два дни при умерена употреба.

Какво ще стане, ако искаме да използваме смартфона по-интензивно, например като използваме навигация, докато шофираме или като играем Pokemon GO, което е доста лакомо за енергия? В този случай си струва да опитаме да закупим powerbank, тоест преносима енергийна банка, с която можем да зареждаме телефона или друго устройство по всяко време.

По-долу представяме субективен преглед на най-добрите захранващи банки за 100 PLN. За тази сума вече можем да купим разумно устройство.

PQi i-Power 7800 (Цена: от 72 PLN - Сравнете офертите)

pqi мощност
pqi мощност
PQi i-Power 7800 Спецификация
Капацитет 7800 mAh
Брой USB изходи 1
Изходно напрежение 5 V
Максимален изходен ток 1 A
Размери 108x44x40 mm
Тегло 195 g

PQi i-Power 7800 е едно от най-разумните предложения за до 100 PLN. Ще платим около 72 PLN за powerbank. Устройството има капацитет от 7800 mAh, което означава, че един типичен смартфон може да бъде успешно зареден два или дори три пъти.

Оборудването е с компактни размери, а необичайният му дизайн го прави перфектно в ръката. Следователно ще бъде идеален за пътуване. Степента на зареждане на батерията се показва със сини светодиоди. PQi i-Power 7800 има и дълго време за саморазреждане, така че винаги можем да разчитаме на него.

Powerbank има стандартен USB изход, с който можем да зареждаме смартфони и таблети. Предлага 5V и 1A на изхода.

Romoss Solo 5 (Цена: от 71 PLN - Сравнете офертите)

romoss solo5
romoss solo5
Romoss Solo 5 Спецификация
Капацитет 10000 mAh
Брой USB изходи 2
Изходно напрежение 5 V
Максимален изходен ток 1 A / 2,1 A
Размери 138x62x21,5 mm
Тегло 296 g

На подобна цена - около 70 PLN - можем да намерим и Romoss powerbank. Моделът Solo 5 е с капацитет от 10 000 mAh, което ще ви позволи да заредите ефективно вашия смартфон поне три пъти. Може лесно да се справи и с таблет. С малко късмет, на цена до 100 PLN, ще намерим и Solo 6 с още по-голям капацитет - 16 000 mAh.

Индикацията за състоянието на заряда на батерията е възможна благодарение на четири LED диода. Romoss Solo 5 е оборудван с два USB конектора, което означава, че можете да зареждате две различни устройства едновременно. Един от изходните гнезда предлага параметрите от 5C / 2.1 A, което осигурява много по-бързо зареждане.

Solo 5 предлага и функция фенерче, с което можем да осветим пътя си или да осветим вътрешността на палатката. Трябва да се има предвид, че размерите и теглото на устройството са доста големи.

Популярна тема