Най-добрите приложения за смяна на тапети за Android

Съдържание:

Най-добрите приложения за смяна на тапети за Android
Най-добрите приложения за смяна на тапети за Android
Anonim
фонове
фонове

Набор от 9 приложения, които моментално ще променят фона на нашия смартфон.

В мрежата можем да намерим безброй уебсайтове, предлагащи безплатен достъп до графики, които могат да се използват като интересен фон за нашия смартфон. Често обаче търсенето на този е изключително досадно.

Специализирани приложения могат да ни помогнат да намерим тапета, който ни интересува. Представяме списък с най-добрите програми, които значително ще опростят живота ни с тяхната функционалност.

HD тапети (HD фонове)

HD тапети (фонове HD)
HD тапети (фонове HD)

HD тапети (фонове HD) е софтуер, предлагащ набор от над 7000 тапета, които ще ви позволят да персонализирате външния вид на нашия работен плот. Можете да настроите тапета да се променя автоматично всеки ден.

Програмата не натоварва телефона по никакъв начин, защото не е системно наслагване. Най-интересните изображения могат да се добавят към списъка с любими и да се търсят по тагове и категоризация.

HD тапети (HD фонове) - Изтеглете безплатно

Image
Image

Zedge

Zedge
Zedge

Когато търсите приложение, богато на персонализация, струва си да обърнете внимание на Zedge. Програмата е бърза, елегантна и пълна с висококачествена мултимедия.

Вмъкването на тапет отнема само две докосвания на екрана, можем също така лесно да зададем мелодия за телефон, конкретен контакт или аларма. Освен това можете да изтеглите анимирани тапети или дори игри, а отскоро и пакети с икони.

Zedge - Изтеглете безплатно

Фонове

фонове
фонове

Несъмнено Backdrops е друго интересно приложение, което се откроява със своя модерен потребителски интерфейс.

Позволява ви да свържете акаунта си с Google, благодарение на което ще можем да синхронизираме тапети. Фоновете се предлагат в платена версия.

Фонове - Изтеглете безплатно

Популярна тема