Най-добрите приложения за камера за Android [ТОП 10]

Съдържание:

Най-добрите приложения за камера за Android [ТОП 10]
Най-добрите приложения за камера за Android [ТОП 10]
Anonim
Android камера
Android камера

10 предложения, които ще променят начина, по който правите снимки с вашия смартфон.

Смартфоните от среден или висок клас, освен на висока производителност, разчитат и на качествена камера. Последното обаче може да бъде засенчено от не особено обмислено приложение.

За щастие Android е сравнително отворена операционна система. Потребител, който не е доволен от приложението за камера по подразбиране, може да го замени с друго или да използва няколко, проверявайки възможностите им.

Но как да изберете правилното приложение за вас в потопа от подобни предложения? По-долу представяме топ 10 на артикула, които според нас заслужават внимание. Разглеждахме само безплатни приложения, въпреки че те може да съдържат малки микроплащания.

Камера MX

камера mx ico
камера mx ico

Един от по-старите елементи в нашия списък, но определено заслужава внимание. Приложението предлага редица полезни функции, включително избор на сцена или възможност за редактиране на индивидуални параметри на снимката: яркост, контраст, наситеност, ротация, цветова температура и др.

Камерата очевидно поддържа формат 16:9. Забележителен е режимът на живо, който ви позволява да записвате движещи се снимки. Camera MX не предлага ръчен режим, но благодарение на възможностите си е идеално предложение за хора, които търсят нещо повече, но не искат да се ровят в тайните на фотографията.

Camera MX - Изтеглете безплатно

камера mx
камера mx

Z камера

с иконата на камерата
с иконата на камерата

Z Основната функция на камерата е възможността за прилагане на филтри към снимките, преди да бъдат направени. Благодарение на това можем да тестваме различни варианти. Голям брой интересни филтри за избор.

Приложението включва и прост редактор за обработка на снимки, след като са направени. Камерата поддържа HDR режим и има прост интерфейс. Можете незабавно да споделите вашите снимки в популярни социални мрежи.

Простотата на използване и скоростта на работа са основните предимства на тази камера.

Z камера - безплатно изтегляне

с камерата
с камерата

Google Камера

икона на google камера
икона на google камера

Когато търсите сравнително прост интерфейс, струва си да проявите интерес към Google Camera. Това е приложение, което по подразбиране идва с гамата устройства Nexus. През годините артикулът е получил много интересни характеристики.

Една от тях е автоматичната функция HDR +. След като го включите, камерата засича кога да използва този режим. Предлагат се също серия от снимки, панорами и видеозапис на забавен каданс.

Google Камера предлага бързо превключване между снимки и видеоклипове. Просто плъзнете екрана настрани. Някои функции обаче са запазени изключително за устройства от серията Nexus.

Това е идеално предложение за хора, които търсят проста и не претоварена камера.

Google Камера - Безплатно изтегляне

Популярна тема