Най-добрите приложения за списък със задачи за Android

Съдържание:

Най-добрите приложения за списък със задачи за Android
Най-добрите приложения за списък със задачи за Android
Anonim
Най-добрите приложения за създаване на списъци със задачи
Най-добрите приложения за създаване на списъци със задачи

Всичко планирано - най-добрите контролни списъци за Android.

В множеството ежедневни задължения е лесно да забравите за важна задача, среща или необходимите продукти от магазина. Можем, разбира се, да носим бележник или календар със себе си, но това не е удобно. Определено е по-добре да използвате вашия смартфон за тази цел.

Ние имаме нашите мобилни джаджи с нас почти през цялото време. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате подходящото приложение, за да създавате бързо и удобно списъци със задачи. Нещо повече, списъците с желания, създадени на смартфон, предлагат много повече от техните хартиени събратя – можем да ги използваме на много устройства и могат да ни напомнят за най-важните събития. По-долу ще намерите общ преглед на приложенията със списък със задачи за Android.

"Списъците със задачи на смартфона са сигурен начин за борба със забравянето."

Todoist - обмислен списък от задачи и проекти

икона на todoist
икона на todoist

Todoist е модерен мениджър на задачи с интуитивен интерфейс, който няма да създаде проблеми дори за по-малко опитни потребители. Данните в нашия акаунт се синхронизират автоматично в облака и са достъпни на почти всяко устройство. Въпреки това можем да използваме Todoist и офлайн.

Можем да приоритизираме отделните задачи и да ги разделим между проекти. Интересното е, че можем да изпращаме покани за проекти - тогава ще бъдем информирани за промени в списъка със задачи.

Todoist: Списък със задачи - Изтеглете безплатно

Todoist: списък със задачи
Todoist: списък със задачи

Google Keep - бележки и списъци

Google Keep
Google Keep

Приложението Google Keep ще се хареса на особено активните потребители на гиганта Mountain View. Благодарение на него можем да създаваме всякакви бележки и списъци със задачи, които ще бъдат достъпни навсякъде (благодарение на синхронизацията в нашия Google акаунт).

Google Keep ви позволява удобно да добавяте мултимедийно съдържание (снимки, картини, ръкописни бележки) и да организирате задачи с други. Приложението поддържа и известия, които можем свободно да адаптираме към собствените си нужди.

Google Keep - Бележки и списъци - Изтеглете безплатно

Google Keep - бележки и списъци
Google Keep - бележки и списъци

Wunderlist - междуплатформен и популярен списък със задачи

Wunderlist
Wunderlist

Wunderlist е едно от най-популярните приложения за списък със задачи. Неговата широка наличност и атрактивен интерфейс привличат потребители от цял свят. Позволява ви удобно да създавате списъци със задачи и напомняния.

Индивидуалните записи могат да бъдат допълнително обогатени с бележки и файлове. Това е особено полезно, ако искаме да работим заедно с приятели по избрани проекти. Допълнително предимство е възможността за персонализиране на приложението чрез избор на фон.

Wunderlist - Изтеглете безплатно

Wunderlist
Wunderlist

Any. DO - списък със задачи

Anydo
Anydo

Any.do се откроява от конкуренцията със своя елегантен, минималистичен интерфейс. Използването на приложението не е трудно - допълнително улеснение е системата за подсказки, която ускорява въвеждането на нови задачи

Any.do ви позволява да задавате известия и да управлявате проекти с други. Допълнително предимство е атрактивна карта, показваща плана за даден ден, където можем бързо да управляваме задачите

Any. DO - списък със задачи

Any. DO
Any. DO

Listonic - удобен списък за пазаруване

Listonic
Listonic

Listonic е полско приложение, което улеснява ежедневното пазаруване. С негова помощ потребителят на смартфон може да създава удобни списъци за пазаруване, благодарение на които няма да забрави нито един продукт.

Благодарение на интелигентното гласово разпознаване в Listonic, списъците се създават няколко пъти по-бързо от традиционните продукти за въвеждане. Това решение е особено полезно в моменти, когато имаме малко време или не можем да посветим цялото си внимание на създаването на списък.

Приложението насърчава с модерна визия в стила на Material Design. Мултиплатформеността също е голямо предимство.

Listonic - удобен списък за пазаруване - Изтеглете безплатно

Listonic
Listonic

Цветен контролен списък - лесен списък със задачи без ненужни опции

Цветен контролен списък
Цветен контролен списък

Color checklist е изключително просто приложение за хора, които търсят класически списък със задачи. Не изисква създаване на акаунт и интернет връзка - просто добавете нов списък и въведете задачи, които да се изпълняват в него.

Както подсказва името, можем бързо да променим цветовата версия на приложението. Ако не харесваме избора по подразбиране, можем също да коригираме шрифта на въведения текст.

Цветен контролен списък - Изтеглете безплатно

Популярна тема