Най-добрите приложения за четене на новини на Android [ТОП 5]

Съдържание:

Най-добрите приложения за четене на новини на Android [ТОП 5]
Най-добрите приложения за четене на новини на Android [ТОП 5]
Anonim
Приложения за новини за Android
Приложения за новини за Android

Бъдете информирани - полезни приложения за новини за Android.

Живеем в епоха, в която достъпът до информация е по-лесен от всякога. Изключително динамичното развитие на интернет ни улесни да следим събития от другия край на света. За съжаление има и своите недостатъци – бомбардирани сме с новини от всички страни и става все по-трудно да изберем наистина интересно и стойностно съдържание. Специални четци на съобщения за смартфони и таблети могат да помогнат в това. По-долу ще намерите списък с полезни приложения от този тип.

"Обобщените новини ще ви помогнат да намерите интересно и ценно съдържание."

SQUID - модерно сърфиране на новини

калмари
калмари

Лесно за използване приложение, което ще осигури достъп до съдържанието, което ни интересува от много източници. При първото стартиране е достатъчно да посочите темите, които ни интересуват - SQUID ще избере и представи новините по четлив начин и разделени на категории. След като отворим избраното съобщение, можем да го прочетем по два начина: в стандартния изглед на уебсайта или в режим на четене с премахнати ненужни елементи

Можем да споделяме съобщения по много начини (имейл, социални мрежи, мигновени съобщения). Приложението се отличава с режима за рисуване, в който можем да рисуваме, пишем, маркираме елементи и добавяме стикери – създадената по този начин „творба“може да бъде запазена или споделена с приятели. SQUID не изисква регистрация и се предлага на няколко езика.

SQUID - Изтеглете безплатно

SQUID - новини и новини
SQUID - новини и новини

Feedly - популярен и мощен RSS четец

feedly
feedly

Feedly е един от най-популярните четци на съдържание. Базира се на RSS емисии, благодарение на които имам възможността да определям точно уебсайтовете, които искаме да следваме. Мобилното приложение всъщност е само един от елементите на Feedly - потребителите (изисква се регистрация) могат да четат съобщения, да запазват съдържание и да го споделят с други също чрез уебсайта или добавките на браузъра.

Индивидуалните съобщения се показват в лесен за четене режим (остават само текст и снимки). Самото използване на Feedly изисква малко свикване и основни познания по английски език.

Feedly - Изтеглете безплатно

Feedly
Feedly

Google Play павилион - четец със системата за препоръки

Google Play Павилион
Google Play Павилион

Потребителите на устройства с Android могат да използват едно от приложенията, инсталирани по подразбиране от гиганта на търсачката, за да четат новини. Павилионът на Google Play събира новини от много уебсайтове на едно място и ги показва по ясен и привлекателен начин.

Както подобава на Google, няма недостиг на синхронизиране на данни в нашия акаунт и препоръка за новини. Интересното е, че съобщенията могат също да бъдат изтеглени, за да можете да ги видите по-късно офлайн.

Google Play Павилион - Изтеглете безплатно

Google Play Павилион
Google Play Павилион

Flipboard - достъп до съдържание от цял свят

Флипборд
Флипборд

Приложение, предназначено за хора, които търсят съдържание на английски език. Flipboard е агрегатор на съдържание, който се отличава с представянето на новини, което напомня на по-скъпи списания. Ние превъртаме съдържанието, като движим екрана нагоре или надолу - създателите са се погрижили за атрактивна анимация на прелистване на страници.

Flipboard позволява споделяне и синхронизиране на съдържание в акаунта на потребителя. Заслужава да се отбележи широката гама от налични услуги - просто избирането на съдържанието, което ви интересува, може да отнеме много време.

Flipboard - Изтеглете безплатно

Флипборд
Флипборд

gReader - лек RSS четец с мощни функции

gReader
gReader

Бързо и удобно за системата приложение за RSS емисии. В допълнение към изключително обширната база от налични абонаменти, избрани страници и канали могат да се добавят сами. Потребителите могат лесно да персонализират приложението според нуждите си. gReader ви позволява точно да дефинирате параметри за синхронизиране, известия или режим на четене.

Имаше и офлайн режим (можем да изтеглим избрани материали със снимки за по-късен преглед) и интеграция с много външни услуги за споделяне на новини.

gReader - Изтеглете безплатно

Популярна тема