Най-добрият файлов мениджър за Android? Ето нашите предложения

Съдържание:

Най-добрият файлов мениджър за Android? Ето нашите предложения
Най-добрият файлов мениджър за Android? Ето нашите предложения
Anonim
ZenUI файлов мениджър
ZenUI файлов мениджър

Благодарение на тях управлението на файлове ще стане още по-лесно.

Има много файлови мениджъри за Android - Play Store се пука по шевовете с този тип приложения. На кои обаче си струва да обърнем внимание и да ги монтираме, за да останат по-дълго при нас? При проверка на качеството на всяко приложение се оказва, че изборът се свива драстично. Вижте някои от най-добрите мениджъри, на които си струва да дадете шанс на своите устройства. И какво, ако и вие ще намерите нещо за себе си!

ES File Explorer Pro

ES File Explorer Pro
ES File Explorer Pro

ES File Explorer е достъпен за Android практически от самото начало на съществуването му. Няма място за спестяване на функционалност и недъг - приложението предлага буквално всичко, от което се нуждаете. Преди известно време програмата беше поета и се разработва от други разработчици, но това по никакъв начин не се отразява на качеството й. ES File Explorer се предлага и в безплатна версия, но бъдете подготвени за факта, че в приложението ще намерите реклами и тонове ненужни добавки.

Image
Image

ASUS ZenUI File Manager

Производителите обикновено прилагат свои собствени решения за сърфиране на файлове за Android - ASUS също може да се похвали с такава програма. Разликата обаче е, че тайванският производител реши да постави програмата си в Play Store, за да я направи достъпна за всички.

ASUS File Manager предлага прост, изчистен интерфейс, поддържа съхранение на файлове в облак и ви позволява лесно да архивирате всякакви данни. Най-хубавото е, че програмата е достъпна безплатно!

Solid Explorer

За известно време Solid Explorer беше алтернатива на ES File Explorer, но през следващите няколко месеца стана толкова добър, че вече не трябва да се конкурира с никого. В приложението ще намерите интерфейс, създаден в Material Design, поддръжка за облачно съхранение, възможност за игра с помощта на Chromecast или дори теми - ако не харесвате основната версия на приложението.

Solid Explorer се предлага както в безплатни, така и в платени версии. От вас зависи кой ще изберете.

Популярна тема