Алтернативни Facebook приложения [ТОП5 - Android]

Съдържание:

Алтернативни Facebook приложения [ТОП5 - Android]
Алтернативни Facebook приложения [ТОП5 - Android]
Anonim
Facebook Социални
Facebook Социални

Какво вместо официалния Facebook клиент на Android? Представяме най-интересните приложения.

Facebook несъмнено е най-популярният и известен сайт за социални мрежи в света. Много от нас не могат да си представят нито един ден, без да погледнат профила си. Средният дневен брой активни потребители достигна 1,23 милиарда в края на 2016 г. Използването на Facebook на смартфони и таблети е особено популярно.

Официалното приложение на Facebook обаче не събира твърде много положителни отзиви. Потребителите се оплакват от бавната му работа (особено при малко по-слаби устройства) и значителния апетит за батерия и трансфер на данни. За щастие има много алтернативни налични приложения за Facebook. По-долу представяме най-интересните предложения.

„Не е нужно да използваме официалното приложение, за да управляваме Facebook. Има много налични алтернативи."

Бързо - социално приложение

Бързо - социално приложение
Бързо - социално приложение

Приложението Fast е доста лек и бърз Facebook клиент. Интуитивното меню няма да създава проблеми на хората, свикнали с официалното приложение. Допълнително предимство е преместването на основната лента в долната част, което улеснява достъпа до основните функции при използване на смартфона с една ръка.

Бързият Facebook ви позволява да персонализирате външния вид по ваш вкус благодарение на наличните теми. Потребителите на малко по-слаби устройства от своя страна ще оценят възможността за включване на режима с висока производителност, при който консумацията на интернет пакета се намалява и работата на Facebook се ускорява (напр. чрез намаляване на качеството на показваната графика).

Бързо - Социално приложение - Изтеглете безплатно

Бързо социално приложение
Бързо социално приложение

Метал за Facebook

Метал за Facebook
Метал за Facebook

Приложението Metal може да поддържа както Facebook, така и Twitter. Модерният и изискан интерфейс заслужава внимание. Metal е леко приложение, което няма да натовари значително устройството ни. Допълнително предимство е специален тъмен режим, който ще спести батерията за собствениците на джаджи с AMOLED екрани.

Metal за Facebook ви позволява да използвате Facebook чат директно в приложението, без да се налага да стартирате Messenger. Заслужава да се спомене и допълнителната лента за бърз достъп, която е достъпна в лентата за известия - след щракване върху една от иконите се показва плаващ прозорец с Facebook. Това е удобно решение за бърз преглед на вашите известия, докато използвате друго приложение.

Metal за Facebook - Изтеглете безплатно

Метал за Facebook
Метал за Facebook

Станиол за Facebook

Станиол за Facebook
Станиол за Facebook

Tinfoil за Facebook е много просто и леко приложение, което предлага удобно използване на мобилната страница на най-големия сайт за социални мрежи в света. Той също така защитава нашата поверителност, като прави невъзможно проследяването на нашата история.

Приложението не предлага много функционалности. Не показва известия и не синхронизира данни във фонов режим - това е голямо предимство, което гарантира икономично използване на батерията и пренос на данни на нашия смартфон.

Станиол за Facebook - Изтеглете безплатно

Станиол за Facebook
Станиол за Facebook

Toffeed за Facebook

Toffeed за Facebook
Toffeed за Facebook

Toffeed е приложение, подобно на Tinfoil, но предлага повече опции. Рационализира и ускорява използването на мобилната версия на Facebook. Toffeed също ви позволява да показвате известия - ние можем точно да определим честотата на такива съобщения. Допълнително предимство е обработката на съобщения директно в приложението

Сред опциите Toffeed намираме много полезни елементи, като скриване на спонсорирани връзки или възможност за деактивиране на зареждането на изображения (ако искаме да намалим драстично използвания трансфер на данни).

Toffeed за Facebook - списък със задачи

Карамел
Карамел

Facebook Lite

Facebook Lite
Facebook Lite

Потребителите, които не са доволни от основното приложение на Facebook, могат да опитат отслабената версия. Facebook Lite е опростена и олекотена версия на официалния клиент за поддръжка на най-голямата социална мрежа. Ще го оценят потребителите на малко по-слаби устройства и хората, които нямат достъп до високоскоростен интернет.

Facebook Lite използва малко системни ресурси и предлага прост, но обмислен интерфейс. Допълнително предимство е възможността за използване на Messenger без необходимост от инсталиране на допълнително приложение.

Facebook Lite - Изтеглете безплатно

Популярна тема