Най-добрите лаптопи за геймъри [ТОП10 - 2017]

Съдържание:

Най-добрите лаптопи за геймъри [ТОП10 - 2017]
Най-добрите лаптопи за геймъри [ТОП10 - 2017]
Anonim
Най-добрите лаптопи за игри
Най-добрите лаптопи за игри

Оферти за по-малко и по-взискателни играчи.

Когато търсите максимална производителност в игри с висока разделителна способност, определено трябва да се интересувате от класически компютри. Не всеки обаче иска да се ограничи само до игра на бюрото. Ноутбуците за игри са създадени за такива играчи, предлагайки прилична производителност и висока мобилност.

Когато решаваме да закупим такова устройство, не е нужно да се притесняваме да избираме всеки компонент поотделно. Също така няма нужда да купувате монитор, тъй като ноутбукът е оборудван с такъв. Всъщност получаваме пълно оборудване, готово за игра веднага. За по-голям комфорт единствената покупка ще бъде мишка или евентуално добри слушалки.

По-долу представяме десет от най-добрите преносими компютри за геймъри, налични на полския пазар. Най-доброто не винаги означава най-силното. Опитахме се да се фокусираме върху различни ценови диапазони, така че всеки да може да намери нещо за себе си.

Между другото, струва си да добавим, че ние се отказахме от препоръчването на преносими компютри с предишното поколение графични карти. Скокът в производителността в случая на Nvidia е толкова голям, че си струва да платите няколко злоти за по-нов чип с повече памет. Такава покупка ще бъде по-перспективна.

Забележка: Дадената техническа спецификация е само за справка. Повечето производители позволяват тя да бъде леко променена (напр. чрез закупуване на RAM или допълнителен твърд диск).

Всички цени са актуални към момента на публикуване. Те може да се променят по-късно

ASUS ROG Strix GL502 (Цена: от 5999 PLN - Сравнете офертите)

asus rog strix gl502
asus rog strix gl502
ASUS ROG Strix GL502 Спецификация
CPU Intel Core i7-6700HQ 2,6 GHz
Видеокарта Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB
Памет 12 GB
Екран 15,6 инча; Full HD, IPS
Дискове 256 GB SSD + 1 TB HDD
Тегло 2, 53 кг

Предложението на ASUS е на първо място. ROG Strix GL502 е 15,6-инчов дизайн, който предлага прилични параметри за цена, започваща от 6 хиляди. злоти. Разбира се, това не е най-мощният лаптоп за игри на пазара, но би трябвало да е достатъчен за удобна игра във Full HD резолюция. Оборудването е похвалено за качествен екран и приличен набор от високоговорители. Животът на батерията обаче оставя какво да се желае.

Hyperbook SL502 VR (Цена: от 5199 PLN - Сравнете офертите)

хиперкнига sl502
хиперкнига sl502
Hyperbook SL502 VR Спецификация
CPU Intel Core i7-6700HQ 2,6 GHz
Видеокарта Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB
Памет 8 GB
Екран 15,6 инча; Full HD, IPS
Дискове 120 GB SSD
Тегло 2, 77 кг

Hyperbook е полска марка, която се опитва да пробие в информираността на клиентите със сравнително атрактивна цена. За 5, 5 хиляди. Можем да закупим 15,6-инчов лаптоп с процесор Intel Core i7 от шесто поколение и графична карта GeForce GTX 1060. SL502 VR има място за четири твърди диска. Производителността на устройството в игрите е задоволителна, въпреки че при натоварване оборудването може да издава известен шум. На тази цена можете да си затворите очите за него, както и за несменяемата батерия.

Популярна тема